Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Peruc Zpět na přehled nabídek

Prodej domu, Stradonice u Pátku, obec Peruc

Prodejce

Makléř: Zdeněk Turek

Telefon: 775 256 ...

E-mail: turek@so ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Peruc (okres Louny)

Domy, Rodinné domy

N65465

31.08.2024

2

osobní

918 m2

90 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2250000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Zdeněk Turek

Telefon: 775 256 ...

E-mail: turek@so ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6704.jpg

Soccer Reality s.r.o.

ul. Bratří Dohalských 144/8, 190 00 Praha 9 - Vysočany

www.soccer-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízený dům se nachází na pozemku parc.č. st. 172, který je v severní části svažitý a stavba domu je tedy zapuštěna ve svahu. Dům obklopuje svažitá zahrada, částečně zastavěná garáží pro jedno vozidlo, která je vybudována jako dvoupodlažní a je zapuštěná do terénu.

Na tyto pozemky navazuje další pozemek, na kterém se nachází zahradní domek (dřevostavba). Celková plocha všech pozemků činí 918 m2.

Rodinný dům je jednobytový s uspořádáním 2+1 s dalším obytným prostorem v podkroví přístupným po venkovních vyrovnávacích schodech a přes terasu přístavby (tedy z exteriéru). Dům je nutné zrekonstruovat a zvelebit tak dle vlastních preferencí.

Vstup do domu je přes vstupní zádveří. Ze zádveří je vstup na WC a do předsíně. Z předsíně je přístupná koupelna vybavená dalším WC, umyvadlem a sprchovým koutem. V prostoru koupelny je umístěn i elektrokotel ÚT. Z předsíně je dále přístupná ložnice, dále kuchyně (vybavená kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem a dřezem) a z kuchyně je přístupný obývací pokoj. Celková podlahová plocha této obytné části je 59,6 m2. V podkroví objektu jsou zřízeny dvě ložnice. Podlahová plocha podkroví je 29 m2.

Podlahy v obytných místnostech jsou vesměs s pochozí vrstvou z PVC, překrytou textilním kobercem. Vše na betonovém podkladu. Podlahy v podkroví jsou textilní na betonovém podkladu. V ostatních místnostech je provedena podlaha z keramické dlažby.

Objekt je vytápěn ústředním topením s elektrickým kotlem umístěným v koupelně. Podkroví není vytápěno ÚT, je zde příprava pro instalaci přímotopů.

V objektu je k dispozici komín. Zdrojem vody je obecní vodovod. Teplá voda pro koupelnu je připravována v elektrickém zásobníkovém ohřívači v koupelně. Teplá voda v kuchyni je zajištěna elektrickým průtokovým ohřívačem umístěným nad kuch.linkou. Plyn není do objektu zaveden.

Nemovitost se nachází v zástavbě dalších rodinných domů. Jedná se o klidnou část obce s místní komunikací. Příjezdová komunikace je zpevněná s asfaltovým povrchem. Rozšířená občanská vybavenost je ve střediskové obci Peruc, vzdálené cca 6 km.

Nejbližší město Louny cca 15km, Libochovice cca 7km, Slaný cca 25km, Roudnice nad Labem cca 25km, Lovosice cca 20km.



Nahoru