Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Racková Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům 4+kk/5+kk/6+kk, - pozemek 985 m2, Racková

Prodejce

Makléř: Diakov Eduard

Telefon: 608 376 ...

E-mail: diakov@d ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Racková (okres Zlín)

Domy, Rodinné domy

14163

31.08.2024

985 m2

167 m2

C - Úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Diakov Eduard

Telefon: 608 376 ...

E-mail: diakov@d ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

Dáme domov

Radlická 2343/48, 15000 Praha

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte novostavbu v blízkosti Zlína, chcete si zvolit materiály, které se líbí jen vám, a zároveň chcete bydlet během pár měsíců?

Máme pro vás řešení!

Jedná se o novostavbu rodinného domu v Rackové, kde se právě dokončuje stavba. Rodinný dům může být dispozičně řešen jako 4+kk s dvougaráží, 5+kk s jednou garáží nebo 6+kk bez garáže, ale i tak vám zůstane parkovací stání.

Exteriér domu bude dokončen podle materiálového standardu a interiér čeká pouze na vás, můžete si ho uzpůsobit přesně podle svých představ. Můžete si zvolit typ a barvu podlah, barvu dveří a zárubní, barvu obkladů v koupelně, sanitární techniku, vymalování a mnoho dalšího.

Výběr materiálů je v rámci standardu bez navýšení inzerované ceny, po dohodě si však můžete vybrat i cokoliv podle svých preferencí. Dům se dispozičně skládá z prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyní. Elegantní koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem i WC, dále zde najdeme 3 až 5 ložnic, samostatné WC a technickou místnost. A pokud nebudete chtít 1 až 2 pokoje, můžete mít prostornou garáž pro dva automobily.

Novostavba je postavena ve vysokém materiálovém standardu. Nosné zdivo domu je postaveno z Ytongu tl. 300 mm, zatepleno polystyrenem tl. 150 mm.

Použita jsou plastová sedmikomorová okna s trojsklem v barvě antracit/bílá, venkovní žaluzie jsou hliníkové Z-90 se zapuštěnými vodicími lištami v barvě antracit. Vytápění je řešeno pomocí tepelného čerpadla od společnosti FUJITSU WATERSTAGE a vodovodního podlahového vytápění Active Elements. Dále je zde komín pro krbovou vložku nebo kamna, dveře od společnosti Sapeli, koupelna od Ptáčka, rigidní vinylová podlaha s pevným jádrem od společnosti V-podlahy a mnoho dalšího.

Při osobní prohlídce vám ukážeme dokončený vzorový dům pro lepší představu.

Další benefity tohoto domu zahrnují nádherný výhled a prostorný pozemek o rozloze 985 m2, pohodlné parkování v garáži pro dvě auta a místo pro další 2-3 auta před garáží. Případně si můžete vybrat dům s jinou polohou a dispozicí.

Pokud hledáte moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra, tento dům je pro vás tou správnou volbou. Rádi vám také pomůžeme s vyřízením výhodné hypotéky.

Zveme vás tímto na osobní prohlídku nemovitosti. Eduard Diakov & Roman Krist. Dáme Domov.



Nahoru