Vybírejte z nabídky 36 429 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Chrudim, Chrudim II

Prodejce

Makléř: Jiřina Motlová

Telefon: 724 339 ...

E-mail: jirina.m ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Na Kopanici

Domy, Rodinné domy

177

01.09.2024

2

95 m2

101 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jiřina Motlová

Telefon: 724 339 ...

E-mail: jirina.m ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9868.webp

SMS reality s.r.o.

Helfertova 335/17, 613 00 Brno

www.smsreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme vám dvoupodlažní rodinný dům v centru města Chrudim o dispozici 3+kk. Dům se nachází v oblíbené lokalitě města Chrudim, 3min chůze od historického centra. Dům je částečně podsklepen, náleží k němu garáž s vestavěnými skříněmi, vraty Hörmann s dálkovým ovládáním a samostatnými jednokřídlými dveřmi.

Dále se v přízemí nachází technická místnost se sprchovým koutem a umyvadlem. V 1. nadzemním podlaží nalezneme vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC, kuchyň s vestavnými spotřebičemi (lednice mrazákem, indukční čtyř plotýnková deska, horkovzdušná trouba, odsavač par, mikrovlnná trouba), barový pultík, vinylová podlaha, dřevěné palubkové podhledy s led osvětlením. Kuchyň je propojená s obývacím pokojem. Dále je zde chodbička s vestavěnou skříní a šatními policemi na míru.

Dřevěné schodiště Vás přivede do 1. patra, kde se nachází 2 pokoje vybavené klimatizací, vinylovou podlahou. Okna opatřena sítěmi proti hmyzu, střešní okna s roletkami a stínícími roletami. V jednom z pokojů je zabudována vestavná skříň a skrytý stropní průlez do půdních prostor. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, radiátory, dům je napojen na veřejnou vodu a kanalizaci. Nízké náklady na energie domu - topení elektřina, voda.

K domu náleží zastřešená letní terasa, zastřešený vchodový prostor, parkování dalšího osobního vozu ve dvoře s otvírací bránou na dálkové ovládání. Předností domu je jeho umístění v klidnější části města, avšak v blízké dostupnosti, škol, školek a obchodů. MHD samozřejmostí. V případě potřeby zajistíme nejvýhodnější financování na trhu přes SMS finance. Zveme Vás na prohlídku.



Nahoru