Vybírejte z nabídky 36 198 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Petřvald Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinné domy, 230 m2 - Petřvald

Prodejce

Makléř: Mrázek Lumír

Telefon: 606 187 ...

E-mail: mrazek@s ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Petřvald (okres Karviná)

Domy, Rodinné domy

12547

01.09.2024

1 340 m2

230 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6100000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Mrázek Lumír

Telefon: 606 187 ...

E-mail: mrazek@s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9424.jpg

RK SLEZSKÝ DŮM

Václavská 1143/10, Ostrava

www.slezsky-dum.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízím Vám ke koupi prostoný rodinný dům o obytné ploše cca 230 m2 v centru Petřvaldu u Karviné.

Přízemí je tvořeno 3 pokoji, kuchyní, koupelnou a toaletou. Podlahy jsou zde plovoucí, vstupní a interiérové dveře včetně obložek jsou nové. Před 6 lety byla udělána nová kuchyně na míru (značka Oresi) se zabudovanými spotřebiči Beko. V přízemí se nachází také krb, který má novou krbovou vložku.

V poschodí jsou situovány 2 pokoje, kuchyně, koupelna, toaleta a točité schodiště, které vede do štítu střechy, kde je vytvořena pracovna. Podlahy jsou plovoucí, dveře dřevěné. Kuchyně je udělána před 5 lety a vzhledem k její velikosti umožňuje vytvoření dalšího pokoje. Je vybavena sklokeramickou varnou deskou, troubou, digestoří, mikrovlnnou troubou a myčkou.

Vytápění domu je ústřední na tuhá paliva kotlem se zásobníkem (značka HKS Lazar), dále elektrokotlem a v neposlední řadě je možno používat krb. Rozvody elektroinstalace jsou v mědi, rozvody vody v plastu. Odpady jsou svedeny do jímky. Plynová přípojka na pozemku není. Okna jsou plastová s dvojsklem. Zdivo je cihelné o tloušťce 40 cm, střecha plechová - zateplená. Komín pro kotel na tuhá paliva je loni vyvložkovaný.

Celý dům je podsklepený. Dvě sklepní místnosti umožňují svou výškou a rozměrem vytvoření obytných prostor. Tato část sklepa je situována vzhledem ke svažitému pozemku nad úrovní terénu a umožňuje výstup na zahradu. Pozemek má výměru 1.340 m2 a je celý oplocený. Nachází se na něm zahradní domek a spousta místa, které lze využít dle vlastních představ. Před pár lety byl udělán nový plot s automatickou bránou. Na plotě ze strany od cesty je umístěn billboard, který je pronajímán.

Nemovitost je umístěna v naprostém centru obce a svou polohou je vhodná jak k bydlení, tak k podnikání. Autobusová zastávka ve vzdálenosti 100m, lékárna 250m, sokolovna 250m, Penny Market 400m, pošta 400m, kulturní dům 400m, městský úřad 450m.

V případě zájmu Vám mohu pomoci se zajištěním vhodného financování. Pro bližší informace nebo prohlídku mě kontaktujte.



Nahoru