Vybírejte z nabídky 36 191 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+1/L, S, v žádané části Prahy 8 - Bohnic, ulice Krynická, Praha

Prodejce

Makléř: Mgr. Iva Suchá

Telefon: 739 092 ...

E-mail: prodej@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 8)

Krynická

Byty, Byt 3+1

7783

03.09.2024

4 (dům má 13 podlaží)

družstevní

neuvedeno

71 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7120000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena zahrnuje kompletní právní a hypotéční servis i provizi RK 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Iva Suchá

Telefon: 739 092 ...

E-mail: prodej@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9810.jpg

RK Group realitní kancelář

K Dalejím 89/2, 152 00 Praha 5

www.rkgroup.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji světlý, příjemný byt po rekonstrukci o dispozici 3+1, užitné ploše 65 m2 + lodžie 5,5 m2 + sklep. Nachází se ve 3. patře panelového domu, ulice Krynická, v Praze 8 - Bohnicích. Přesné rozvržení místností i s jejich rozlohou si můžete prohlédnout v přiloženém půdorysu. Ze vstupní předsíně je přístup do všech pokojů.

Obývací pokoj s výstupem na lodžii a kuchyně jsou orientovány na jih. Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou deskou, vestavěnou troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou, digestoří a volně stojící lednicí s mrazákem. Obě ložnice jsou orientovány do klidného parku na severní stranu. Koupelna s vanou a toaleta jsou oddělené.

Okna jsou plastová se žaluziemi. Součástí bytu je rovněž sklepní koje, která se nachází v přízemí domu. Dům má novou fasádu, zateplení, plastová okna a renovované společné prostory. Disponuje nákladním výtahem a společnou kočárkárnou. Kolem domu je parkování bez zón, včetně velkého parkoviště za domem.

Bohnice jsou ideálním místem k životu, zvláště pro rodiny s dětmi. Jedná se o rezidenční oblast s kompletní občanskou vybaveností - školy, školky, restaurace, doktoři, obchodní centrum Krakov a velké množství dětských hřišť.

V blízkosti se nachází velice oblíbená Botanická zahrada, ZOO a v bezprostřední blízkosti Přírodní park Drahaň-Troja a Přírodní rezervace Podhoří. Stanice Mazurská (bus 144, 177, 202) 3 minuty od domu, metro C stanice Kobylisy 7 minut jízdy.

Byt je v družstevním vlastnictví s možností okamžitého převodu do osobního vlastnictví a lze ho tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma a rádi pomůžeme vyřídit. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Kvalitní právní servis včetně advokátní úschovy peněz je u naší společnosti samozřejmostí. Prohlídky a rezervace jsou již možné.



Nahoru