Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Kladeruby nad Oslavou Zpět na přehled nabídek

OV 3+1, Kladeruby nad Oslavou

Prodejce

Makléř: Joch Karel

Telefon: 538 728 ...

E-mail: bonusbrn ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kladeruby nad Oslavou (okres Třebíč)

Byty, Byt 3+1

911458

06.09.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

106 m2

103 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 4290000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Joch Karel

Telefon: 538 728 ...

E-mail: bonusbrn ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9859.webp

CENTURY 21 Bonus Brno

Křenová 479/71, Brno

www.century21.cz/kancelar-bonus-brno

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji prosporný a moderně zrekonstruovaný byt 3+1 v malebné obci Kladeruby nad Oslavou. Tento světlý a vzdušný byt se nachází v nově revitalizovaném domě, který prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nové fasády, střechy a společných prostor. Dům je vybaven fotovoltaickou elektrárnou a vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo.

Byt se pyšní velkou, elegantní koupelnou s moderními obklady a sanitou. V koupelně naleznete prostornou vanu a dostatek úložného prostoru v technickém zázemí. Moderní kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou na míru, vestavěnými spotřebiči a stylovým osvětlením, což z ní činí ideální místo pro přípravu rodinných jídel.

Obývací pokoj je prostorný a světlý, s přímým vstupem na budoucí terasu, která nabízí krásný výhled do klidného okolí. Dvě ložnice poskytují dostatek místa pro rodinu nebo hosty. K bytu náleží také velký sklep, který poskytuje spoustu úložného prostoru.

Obec Kladeruby nad Oslavou se nachází v krásném přírodním prostředí Vysočiny, jen pár minut jízdy od města Třebíč. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení mimo ruch velkoměsta, ale stále s dobrou dostupnosti občanské vybavenosti. Okolí nabízí mnoho možností pro pěší turistiku, cykloturistiku a další volnočasové aktivity. V blízkosti obce se nachází řeka Oslava, která je oblíbeným místem pro rybaření a rekreaci.

Kladeruby nad Oslavou jsou skvělým místem pro rodinný život díky své poloze a přátelské, soudržné komunitě obyvatel. Pokud hledáte nový domov nebo skvělou investici v energeticky úsporném bytě, neváhejte kontaktovat vašeho realitního poradce Karla Jocha!



Nahoru