Vybírejte z nabídky 36 190 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Valašské Meziříčí Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 1+kk, Valašské Meziříčí

Prodejce

Makléř: Bc. Jana Kocourková, DiS.

Telefon: 571 625 ...

E-mail: j.kocour ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Valašské Meziříčí (okres Vsetín)

Krátká

Byty, Byt 1+kk, garsonka

6792

12.09.2024

9 (dům má 10 podlaží)

osobní

23 m2

23 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1899000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Bc. Jana Kocourková, DiS.

Telefon: 571 625 ...

E-mail: j.kocour ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5069.jpg

Reality Kocourek s.r.o.

Palackého 2205, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

www.reality-kocourek.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji byt 1 + kk na ulici Krátká ve Valašském Meziříčí. Jedná se o jednotku situovanou na 9. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. Byt disponuje samostatným pokojem s odděleným kuchyňským koutem. V předsíni najdete vestavěnou skříň s dostatkem úložného prostoru. Zděné bytové jádro je vybaveno sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Na podlahách jsou kvalitní plovoucí podlahy a okna jsou plastová. Součástí bytu je také sklepní box a možnost využití společné kolárny a kočárkárny.

Aktuálně je preferována možnost koupě bytu jako investice s přenecháním nájemního vztahu stávajícímu nájemníkovi za tržní nájem. Tato investice nabízí okamžitý zisk bez nutnosti dalších investic. Náklady na provoz bytu jsou nízké. Dům, kde se byt nachází, prošel zateplením, byla vyměněna okna za plastová, instalovány nové vstupní dveře a zvonky.

Dům má strategickou polohu v docházkové vzdálenosti ke všem veřejným institucím, službám, veřejné dopravě a centru města, které je vzdálené 5 minut pěšky. Parkování je možné před domem na veřejném parkovišti. V bytě nejsou žádné právní vady ani věcná břemena, což umožňuje okamžitý převod vlastnického práva a nastěhování.

Financování lze zajišťovat u kteréhokoliv bankovního ústavu za nejvýhodnějších podmínek. V případě zájmu o prohlídku této zajímavé investiční příležitosti nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru