Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Kokašice Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+1, 64 m2, Kokašice

Prodejce

Makléř: Ing. Franěk Petr

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kokašice (okres Tachov)

Byty, Byt 2+1

911334

02.09.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

64 m2

64 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1690000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Franěk Petr

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte bydlení mimo ruch většího města? Pracujete v Plzni, ale pořízení bytu v krajském městě je pro Vás finančně nedostupné? Zajímají Vás nové pracovní příležitosti v nedalekém okolí města Stříbra, kde se rozvíjí nová průmyslová zóna se zajímavými pracovními nabídkami, nebo pracovní příležitosti v blízkém pohraničí Německa? Nebo hledáte byt k rekreaci v přírodě?

Dovoluji si Vám nabídnout byt v Kokašicích, které se nacházejí uprostřed malebné krajiny a v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Cena tohoto bytu odpovídá zhruba polovině ceny srovnatelného bytu v Plzni a cca dvou třetinám ceny obdobného bytu ve Stříbře, Plané či Tachově. Kokašice jsou od Plzně vzdálené cca 40 minut jízdy autem (vlakem cca 1 hodinu) a od Stříbra nebo do Plané cca 20 minut.

Byt o dispozici 2+1 s výměrou 64 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží domu. Náleží k němu prostorná lodžie o výměře 4,5 m2, kde můžete posedět a kochat se nerušeným výhledem do krajiny. Pro uskladnění kol a dalších věcí Vám dobře poslouží sklep o výměře 5 m2. Obytné místnosti jsou neprůchozí, prostorná ložnice je rozdělena příčkou na spací část a pracovnu.

Současná dispozice kuchyně, prostorově naddimenzované chodby a bytového jádra skýtá možnost rekonstrukce, kdy lze změnou dispozice získat prostornou koupelnu i místo pro šatnu. Byt je téměř v původním stavu, s částečnými úpravami (plastová okna v ložnici a kuchyni, nové radiátory, příčka mezi ložnicí a pracovnou). Návrh možné rekonstrukce se změnou dispozice naleznete v galerii fotografií.

Kokašice je menší obec ležící dva kilometry od lázeňského městečka Konstantinovy Lázně a čtyři kilometry od města Bezdružice. V obci se nachází hospůdka a menší prodejna potravin a také čerpací stanice. Další potřebná občanská vybavenost, včetně základní a mateřské školy, pošty a dalších nezbytných služeb, se nachází v nedalekých Konstantinových Lázních a Bezdružicích.

V okolí Kokašic najdete několik míst k relaxaci, vrch Krasíkov se zříceninou hradu Švamberk s úchvatnými výhledy na okolní kopce a lesy nebo zříceninu středověkého hradu Gutštejn poblíž Okrouhlého Hradiště, přírodní park Hadovka a v létě ke koupání můžete využít nedaleký zatopený lom Hradišťský vrch vedle Konstantinových Lázní nebo koupaliště či v průběhu celého roku krytý bazén se spa přímo v Konstantinových Lázních.

Pokud tedy hledáte bydlení za zajímavou cenu a s dobrou dostupností do Plzně a jiných západočeských měst (např. Mariánských Lázní, Lokte, Karlových Varů), kontaktujte mě pro více informací či domluvení prohlídky. Budete-li potřebovat zajistit financování koupě této nemovitosti, je Vám k dispozici odborný finanční konzultant.



Nahoru