Vybírejte z nabídky 36 277 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Hlohovec Zpět na přehled nabídek

Prodej, Hotel, pension, Hlohovec

Prodejce

Makléř: Michal Souček

Telefon: 606 122 ...

E-mail: michal.s ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hlohovec (okres Břeclav)

Na kopci

Komerční, Hotely a penziony

13256

05.09.2024

1 311 m2

C - Úsporná

Cena: 58700000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Penzion se prodává s kompletním vybavením 1
Prodejce

Makléř: Michal Souček

Telefon: 606 122 ...

E-mail: michal.s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hlohovec je nádherná obec, která se nachází přímo uvnitř Lednicko-valtického areálu, tedy jednoho z nejkrásnějších a hlavně nejnavštěvovanějších míst na jižní Moravě.

A před několika lety postavený a skvěle vedený penzion, na který se právě díváte, je aktuálně na prodej. Včetně pozemků, které mají přes 7200 m2 a některé z nich jsou podle územního plánu stavební. Takže pokud by vám nestačila aktuální ubytovací kapacita penzionu, máte možnost ji navýšit nebo vybudovat ještě další, třeba sportovní zázemí. Nebo oboje.

V současné chvíli penzion nabízí 8 apartmánů a 8 pokojů pro hosty s aktuální kapacitou 52 lůžek. A další dva apartmány pro zaměstnance.

Pak je tady restaurace pro zhruba 60 osob, jejíž dominantou jsou nádherná kachlová kamna, a kterou rozšiřuje klidná, příjemná zahrádka pro dalších 40 hostů.

Až 50 osob se vejde do plně vybavené a klimatizované místnosti, kde probíhají firemní akce, workshopy a školení. A dalších 50 hostů pojme nádherná vinárna, kde se pořádají různé oslavy a řízené degustace.

Krytý bazén, příprava pro saunu, hospodářské stavení připravené pro výrobu masných produktů nebo přestavbu na další pokoje, parkoviště, půjčovna elektrokol a spousta dalších maličkostí, které vám rád představím při osobní prohlídce.

Majitelé tady za pár let vybudovali opravdu obdivuhodné zázemí, takže ve spojení s touto úžasnou lokalitou má penzion celoročně fantastickou obsazenost.

A lokalitu - oblast Lednicko-valtického areálu vám asi nemusím představovat. Je synonymem vinné révy, vína, krásné přírody, historických a kulturních památek, krásného počasí a skvělého života.

Stovky tisíc domácích i mezinárodních turistů si tuto oblast zamilovali a rádi se sem pravidelně vrací. Protože je tu krásně, a proto, že tato lokalita je skvěle dostupná - odkudkoliv. Přesvědčte se sami a přijeďte se za námi podívat.

A já se na vás budu těšit, až se tu společně potkáme na prohlídce. A pokud byste potřebovali další informace, ozvěte se mi prosím, rád doplním všechno, co vás zajímá.

A mějte se moc dobře.



Nahoru