Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Neratovice Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 2+1, 65 m2 - Neratovice

Prodejce

Makléř: Nikolov Boris

Telefon: 608 145 ...

E-mail: boris.ni ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Neratovice (okres Mělník)

Na Výsluní

Byty, Byt 2+1

RM24044

11.09.2024

4 (dům má 8 podlaží)

osobní

65 m2

65 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5549000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Nikolov Boris

Telefon: 608 145 ...

E-mail: boris.ni ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9574.jpg

Aktivreality

28. října 919, 277 11 Neratovice

www.aktivreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s možností jednoduché úpravy na 3+1, který se nachází ve 3. patře panelového domu se 7 patry a výtahem v atraktivní lokalitě ulice Na Výsluní v Neratovicích.

Byt o celkové výměře 65 m2 včetně lodžie prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí. Z předsíně vedou dveře do všech místností bytu. V předsíni najdete vestavěné skříně, které nabízejí dostatek úložného prostoru. Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou a digestoří. V kuchyňské lince je také místo pro pračku. Kuchyně zahrnuje i jídelní kout, za kterým je na celé stěně řada skříněk. Prostor je připravený k instalaci lednice. Vestavěné skříně, kuchyňská linka, skříňky v kuchyni i bezfalcové interiérové dveře jsou všechny v jednotném dekoru, který spolu s plovoucími podlahami v celém bytě vytváří příjemný a harmonický interiér. Koupelna je moderně zařízená, s bezvaničkovým sprchovým koutem, WC, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem. Zasklená lodžie orientovaná na jihovýchod poskytuje krásný výhled do krajiny.

Panelový dům prošel revitalizací, vchod je na čip, fasáda je zateplená. Lokalita je ideální pro rodiny - pouze 200 m od bytu se nachází III. základní škola a školka. V blízkosti je také malé obchodní centrum s supermarketem Albert, restauracemi, zubní ordinací a kadeřnictvím. Do 5 minut chůze najdete městskou nemocnici, další základní školu a mateřskou školu. U III. základní školy je zastávka PID, odkud ve všední dny jezdí autobusy v 15minutových intervalech směrem na Prahu, do Mělníka nebo okolních obcí. Neratovice nabízejí kompletní občanskou vybavenost, včetně polikliniky, několika školek, gymnázia, venkovního koupaliště, krytého bazénu, divadla, kina a letního kina. V pěší vzdálenosti se nachází oblíbená pískovna, okolí je protkáno cyklostezkami a turistickými trasami.

Koupi bytu lze financovat hypotečním úvěrem, kde vám rádi zajistíme výhodnou úrokovou sazbu. Přijďte se osobně podívat a přesvědčit se, že tento byt je tou pravou volbou pro vás. Více informací a fotografií naleznete na webu bytu.



Nahoru