Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Raná

Prodejce

Makléř: Ing. Srdjan Filipović

Telefon: 602 651 ...

E-mail: filipovi ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Domy, Rodinné domy

N16165

03.09.2024

2

osobní

913 m2

160 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8150000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: dum vybaven podlahovým topením, čerpadlem a fotovoltaikou 1
Prodejce

Makléř: Ing. Srdjan Filipović

Telefon: 602 651 ...

E-mail: filipovi ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9630.jpg

Realpartners

Mezi školami 2479/19, Praha

realpartners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exklusivně nabízíme samostatný dvojpodlažní rodinný dům o celkový ploše 160 m2, parcela 913 m2 v klidné části obce Raná u Loun. Nový, velmi prostorný, samostatný dvojpodlažní rodinný dům 140 m2 užitný plochy s terasou 20 m2 na pilířích s grilem a posezením otočeným do krásně udržované zahrady o rozloze 830 m2.

Dispozice domu je 5+kk, v přízemí se nachází obývací pokoj s jídelnou a kuchyní o celkový rozloze 48 m2. Kuchyně včetně elektrospotřebičů s jídelnou, obývací pokoj, komora, koupelna s oknem vybavena vanou, umyvadlem a WC. Technická místnost, v které se nachází tepelné čerpadlo vzduch-voda a zásobník TUV. Přízemí a poschodí spojuje dřevěné schodiště z masivu.

V patře: čtyři pokoje nejmenší o rozloze 10 m2 slouží jako pracovna, ostatní pokoje nad 13 m2, koupelna s oknem vybavena sprchovým koutem a WC. Orientace domu je na všechny čtyři světové strany, nachází se v klidné části obce, která zaručuje dostatek soukromí, a zároveň je blízko občanské vybavenosti v Lounech. Alarm, obecní vodovod a kanalizace. Topení tepelný čerpadlo vzduch-voda.

Elektřina přivedena + fotovoltaika. Na plynovod se lze připojit, jelikož je na hranici pozemku. Parkovací stání venkovní na pozemku před domem, otočený do ulice. Roční náklady na provoz domu cca 35.000,- Kč. Stavební dokumentace k dispozici. Okna plastová. Vnitřní omítky cihla. Podlahy laminát a dlažba. Terasa s markýzou. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen, dle platné legislativy uvádíme energetickou třídu náročnosti G.

Prohlídky nutné domluvit 2-3 dny předem. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.



Nahoru