Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Turnov Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+1 v Turnově, v ulici Sportovní

Prodejce

Makléř: Kaláb Jakub

Telefon: 725 469 ...

E-mail: jakub@ka ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Turnov (okres Semily)

Sportovní

Byty, Byt 2+1

386

02.09.2024

4 (dům má 5 podlaží)

osobní

54 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3390000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kaláb Jakub

Telefon: 725 469 ...

E-mail: jakub@ka ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5786.jpg

Hit Reality

Vranové 1.díl 252, Malá Skála

www.hitreality.eu

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji světlý byt o dispozici 2+1 s celkovou plochou 52,4 m2 a balkonem o velikosti 2 m2, nacházející se ve 4. patře bez výtahu na ulici Sportovní v Turnově.

Tato lokalita Turnova je ideální jak pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky, tak pro investory. V okolí se nachází supermarket Billa, dopravní terminál, školy, školky, sportovní zařízení a další nezbytné služby. Turnov je navíc známý vysokou poptávkou po nájemním bydlení, jež zajišťuje atraktivní výši nájmů a dělá z tohoto bytu skvělou investiční příležitost.

Dům, ve kterém se byt nachází, je celkově ve skvělém technickém stavu. Před deseti lety byla renovována střecha, dům je zateplený a má plastová okna zaručující energetickou efektivitu. Vlastní byt je vytápěn ústředním topením s centrální kotelnou mimo dům. Koupelna a toaleta byly částečně zrekonstruovány. Výhodou jsou také relativně nízké měsíční náklady na služby a fond oprav.

Ať už hledáte Váš nový domov, který si můžete upravit přesně podle svých představ, nebo investiční nemovitost v lukrativní lokalitě, tento byt je pro Vás tou správnou volbou. Přijďte se osobně přesvědčit a objevte možnosti, které tento prostor nabízí. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Budeme se na Vás těšit při osobní prohlídce.




Prodej bytu 2+1 Turnov na Eurobydleni.cz


Nahoru