Vybírejte z nabídky 36 259 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Dubá Zpět na přehled nabídek

Prodej, Pozemek pro stavbu RD, bytů, Dubá

Prodejce

Makléř: Elizabeth Novotná

Telefon: 725 814 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dubá (okres Česká Lípa)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

1963

03.09.2024

8 483 m2

Cena: 7300000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Elizabeth Novotná

Telefon: 725 814 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5103.jpg

Ceret Reality

Volyňských Čechů 837, 43801 Žatec

www.ceret.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme pozemky určené i pro výstavbu rodinného domu o celkové ploše 8 483 m2. Umístěné v srdci přírody, malebné obci Korce - Dubá, na kraji CHKO Kokořínsko.

Soubor čtyř parcel se vzrostlými stromy (vč. plodících) má dynamický částečně svažitý charakter s přirozeným výhledem do okolní krajiny. V okolí se nachází rodinný dům, lesy a políčka, volná krajina, což zajišťuje klidné a soukromé bydlení v harmonii s přírodou. Veškerá dostupnost občanské vybavenosti, sportu, kultury, vzdělání atd. je zajištěna v nedalekých obcích Dubá a Doksech u Máchova jezera.

Pozemek je rozdělen na dvě pomyslné části: část o velikosti 764 m2 (parc. č.75/1 a 75/2) je určena k zástavbě domu venkovského typu, druhá část je bývalý ovocný sad s plochou 7 719 m2 (parc. č. 590 a 588) a vedená jako ostatní plocha a trvalý travní porost. V této části jsou velké vzrostlé stromy a zajímavostí je i původní jeskynní sklípek na ovoce.

Získání stavebního povolení vzhledem k umístění v CHKO Kokořínsko vyžaduje citlivý a trpělivý přístup. Původní vlastníci se proto rozhodli vyjít vstříc novým majitelům a pro usnadnění celého procesu dávají v rámci prodeje již schválený projekt rodinného domu i s veškerými schvalovacími procesy a přípravou, která byla zatím uskutečněna.

Celý projekt je v souladu s požadavky CHKO, přesto nabízí vysokou míru individualizace vnitřních prostor. Přístup realizovaný z obecní cesty.

Doporučujeme osobní prohlídku, pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat, rádi dodáme více informací.



Nahoru