Vybírejte z nabídky 36 257 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Čeradice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Čeradice

Prodejce

Makléř: Elizabeth Novotná

Telefon: 725 814 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Čeradice (okres Louny)

Domy, Rodinné domy

1965

04.09.2024

1

1 525 m2

106 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3620000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Elizabeth Novotná

Telefon: 725 814 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5103.jpg

Ceret Reality

Volyňských Čechů 837, 43801 Žatec

www.ceret.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji rodinný dům - stavení, koncipovaný aktuálně jako 4+kk se samostatnou společenskou místností a potenciálem pro další 1 - 2 bytové jednotky. Nemovitost ležící v obci Čeradice - Kličín, 7 min jízdy autem od Žatce, svým tvarem a velikostí uspokojí klienty, kteří hledají bydlení na klidném venkově nebo vícegenerační rodinu, kde může každý mít svůj prostor.

V přední části domu je umístěný byt s dispozicí 4+kk o ploše cca 106 m2. Tvoří ho obývací pokoj s kuchyňskou linkou a krbovými kamny, citlivě laděný do venkovského stylu. Částečně rekonstruovaná samostatná koupelna s WC, dětský pokoj s ložnicí a vstupní schody na půdu. Za ložnicí je společenská místnost se samostatným vchodem ze zahrady. U ní je možnost přestavby a rozšíření na druhou bytovou jednotku, směrem do 2 místností původní konírny.

Přízemí zakončuje vybavená truhlářská dílna a udírna se vstupem zvenku. Patrové půdní prostory, čekají na možné další využití jako úložné nebo k vybudování třetí bytové jednotky. Poslední část budovy je hospodářská část, v minulosti užívaná jako chlívky a sklad sena, dnes sklad nářadí a nevyužitá.

Původní dům z 1850 procházel v letech 1985 - 2023 průběžnou rekonstrukcí. Nově byly instalované vodovodní a elektrické rozvody (2017), osazena nová plastová okna s trojskly, částečně provedena rekonstrukce koupelny s osazením kamenného obkladu a rohové vany (materiál pro dokončení k dispozici). Vytápění je zajištěno elektrickými infra panely a krbovými kamny v obývacím pokoji s kuchyní. Výhodou je tloušťka zdí původní stavby 80 - 100 cm, není nutné zateplení domu.

Přívod vody je realizovaný ze dvou zdrojů - vlastní studny na pozemku a zdarma z obce Čeradice rozvodem - užíváno pro mytí, koupání, praní a boiler pro TUV. Pitnou vodu si vozí majitelé zdarma z nedalekého zdroje, nebo je možné nainstalovat si čistící filtr do domu. Na podlahách je položena keramická dlažba a plovoucí podlaha. Krytina střechy je tašek pálených.

Na pozemku o celkové ploše 1 525 m2 je zahrada s rybníčkem a rybkami. Nabízí dostatek prostoru k odpočinku a hrám, garáž s plochou 24 m2 a oddělenou hospodářskou část pro pěstování plodin a chování slepic. Součástí prodeje je také samostatná parcela ležící v blízkém sousedství, oddělující pozemek mezi parcely patří obci a je v pronájmu od obce za symbolickou cenu.

Doporučujeme osobní prohlídku. Pro bližší informace volejte, prosím, makléře.



Nahoru