Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > areály pro podnikání > Prostějov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Areál pro podnikání, Prostějov

Prodejce

Makléř: Mgr. František Kocourek

Telefon: 776 560 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Prostějov (okres Prostějov)

Komenského

Komerční, Areály pro podnikání

6795

03.09.2024

773 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 15600000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Kupní cena zahrnuje provizi RK a právní servis 1
Prodejce

Makléř: Mgr. František Kocourek

Telefon: 776 560 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5069.jpg

Reality Kocourek s.r.o.

Palackého 2205, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

www.reality-kocourek.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exklusivně nabízíme k prodeji objekt bytového domu s nebytovými prostory na ulici Komenského a Hradební v Prostějově, vhodný zejména jako investice. Jedná se o objekt tvořený dvěma budovami, které jsou v části stavebně, funkčně a provozně propojené. Nemovitost má spoustu výhod, a to především umístění objektu v centru města Prostějova s kompletní občanskou vybaveností vč. úřadů.

Nemovitost nabízí široké využití, stavebními úpravami lze v objektu realizovat např. atypické kanceláře, showroom, nadstandardní bytové jednotky k užívání vlastními zaměstnanci či k pronájmu (v této lokalitě je poptávka po pronájmu bytů značně vysoká). Na pozemku přístupném z ulice Komenského je možnost vybudování parkovacích ploch.

Budova (z ulice Komenského) je řadová krajní, zděna, nepodsklepená, půdorysného tvaru L se třemi nadzemními podlažími, zastřešená soustavou sedlových a plochých střech. Dispoziční členění budovy na ul. Komenského je následující: I. NP (prostory bývalé diskotéky, kuchyň, sociální zařízení, sklady), II. NP (BJ 4+1), III. NP (BJ 4+1). Prostory bývalé diskotéky byly v minulosti zmodernizovány a to i včetně sociálního zařízení, dále je zde bývalá kuchyň, kde byla rekonstrukce započata, ale nebyla dokončena.

Budova (z ulice Hradební) je řadová krajní, zděná, podsklepená, se dvěma nadzemními podlažími, zastřešená plochou střechou. Dispoziční členění budovy je následující: zvýšené I. NP (průjezd budovou, chodba a kanceláře), II. NP (BJ 2+1 v nedokončené rekonstrukci), I. PP (podsklepení je členěno na dvě části, větší část je přístupna přímo z průjezdu budovy Hradební, zde jsou běžné sklepní prostory a technická místnost s 2x plynovým kotlem pro obě budovy. Menší část podsklepení je přístupna po schodišti z prostorů bývalé diskotéky budovy na ul. Komenského.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, doporučujeme kontaktovat makléře pro další bližší informace, případně pro sjednání prohlídky.



Nahoru