Vybírejte z nabídky 36 255 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Jevíčko Zpět na přehled nabídek

Jevíčko, RD 2+1 a 1+1, pozemek 2 250 m2, studna, velká půda, klenby - rodinný dům

Prodejce

Makléř: Kučerová Michaela

Telefon: 725 098 ...

E-mail: michaela ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jevíčko (okres Svitavy)

Brněnská

Domy, Rodinné domy

M00924

16.09.2024

2

2 250 m2

160 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3590000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Kučerová Michaela

Telefon: 725 098 ...

E-mail: michaela ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

ToMi prodej realit

Zadní Arnoštov 16, 569 43 Jevíčko

www.tomi-prodejrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Cenu uvádíme včetně provize, právního servisu a poplatků. Nabízíme Vám k prodeji statek s prostorným uzavřeným dvorem a oplocenou zahradou na jižním okraji Jevíčka, 5 minut chůze na náměstí a 3 minuty od PENNY a zastávky autobusu.

Přízemní řadová stavba z plných cihel a na kamenných základech, se zachovalým hospodářským křídlem, o přibližné užitné ploše 160 m2, pochází z 19. století a je až na koupelnu vystavěnou v 60 letech zcela v původním stavu. Pouze krytina (pálená taška) vysoké sedlové střechy byla měněna před deseti lety, směrem do dvora o několik let dříve.

Dvě bytové jednotky 2+1 a 1+1 jsou zcela samostatné včetně vlastní půdy a sklepa, a jsou odděleny širokým a vysokým průjezdem do dvora. Dispozice lze dle potřeb a vkusu rozšířit i upravit.

Dům je připojen na elektřinu, veřejnou vodu i kanalizaci, plyn vede pod silnicí před domem. Ve dvoře se nachází vlastní studna a velká stodola.

Na cihlovou zeď dvora navazuje úplně oplocená rovinatá zahrada s ovocnými stromy, dle územního plánu je i tento pozemek v zastavěných plochách. Obec Jevíčko má téměř 3 000 obyvatel, veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně koupaliště a kina v kulturním domě ASTRA, a opravdu hezkou přírodu v bezprostředním okolí.

Linkové autobusy město spojují s okresními Svitavami, Boskovicemi, Letovicemi i Moravskou Třebovou. Dům, související stavby i pozemek je možné vzhledem k charakteru a poloze využít pro pohodlné bydlení i podnikání.

Nemovitost lze financovat hypotékou a na opravy využít dotačních programů, s vyřízením obojího vám rádi pomůžeme. Všechny informace k nemovitosti vám poskytneme při prohlídce, kdykoli zavolejte. Těšíme se na vás.



Nahoru