Vybírejte z nabídky 36 173 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Litvínov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Litvínov

Prodejce

Makléř: Martin Vajgert

Telefon: 774 111 ...

E-mail: vajgert@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Litvínov (okres Most)

B. Němcové

Byty, Byt 3+1

23734

03.09.2024

3 (dům má 8 podlaží)

družstevní

67 m2

67 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1839000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Vajgert

Telefon: 774 111 ...

E-mail: vajgert@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi byt s dispozicí 3+1 s lodžií v družstevním vlastnictví v Litvínově v ul. B. Němcové. Byt má celkovou výměru 67 m2 a nachází se ve 3.nadzemním podlaží jednovchodového panelového domu s euro výtahem, situovaný v klidné části města.

Byt prošel rekonstrukcí a skládá se z předsíně, odděleně řešené koupelny a toalety, kuchyňské části, dvou ložnic a obývacího pokoje se vstupem do lodžie. Rekonstrukce bytu zahrnuje kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči, koupelna a samostatné WC je v efektním obkladu, částečná elektroinstalace v mědi, rozvody vody a odpadu, interiérové dveře a bezpečnostní vchodové dveře. Výhodou jsou nízké náklady na bydlení.

K bytu náleží sklepní kóje a komora na chodbě naproti bytu. Dům, ve kterém se byt nachází, prošel revitalizací. Lokalita je klidná, mimo hlavní komunikace, mezi domy je v ulici dlouhé velké parkoviště, veškerá občanská vybavenost v dosahu- nákupní středisko Máj, restaurace, Základní škola, Mateřská školka, MHD, zdravotní středisko i zastávka tramvaje.

I děti zde mají své místo, jsou tu prolézačky a dostatek zatravněné plochy na hraní. Samotné centrum města je od domu vzdálené 2 minuty jízdy automobilem. V případě zájmu zajistíme financování na tuto nemovitost za zvýhodněných podmínek pro naše klienty. Průkaz energetické náročnosti: G, skupina energetické náročnosti budovy může být změněna po přepracování průkazu. Doporučuji prohlídku.



Nahoru