Vybírejte z nabídky 36 668 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Studénka Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům, prodej, Nová Horka, Studénka, Nový Jičín

Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Studénka (okres Nový Jičín)

Domy, Rodinné domy

123832

09.10.2024

2

680 m2

110 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2890000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej dvoudomového rodinného domu 4+kk ve Studénce, Nové Horce, je unikátní příležitostí pro ty, kteří hledají klidné bydlení v atraktivní lokalitě s vynikající dostupností k přírodním krásám i městské infrastruktuře. Tato nemovitost je nabízena ve výhradním zastoupení majitele, což zajišťuje exkluzivitu a osobní přístup při prodeji.

V prvním nadzemním podlaží (1.NP) domu se nachází prostorná vstupní chodba se zádveřím, praktická komora, koupelna vybavená moderním zařízením a samostatné WC. V přízemí se nachází neprůchozí pokoj, který může sloužit jako ložnice, pracovna nebo pokoj pro hosty. Prostorný obývací pokoj je navržen s důrazem na otevřený koncept, který propojuje tuto místnost s jídelnou a kuchyňským koutem, což vytváří ideální prostor pro rodinná setkání a společenské akce. Vstup do druhého patra je umožněn po krásném dřevěném schodišti, které dodává interiéru elegantní vzhled.

Ve druhém nadzemním podlaží (2.NP) se nachází jedna průchozí místnost, která je vhodná jako herna nebo domácí kancelář, a jedna neprůchozí místnost, kterou lze využít jako hlavní ložnici. Dále je zde podkrovní prostor, který nabízí možnost rozšíření obytné plochy druhého patra.

Dům je částečně podsklepený, což poskytuje další úložné prostory. Sklep je možné využít pro umístění plynového kotle nebo kotle na tuhá paliva, což zajišťuje flexibilitu v topných systémech. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a elektřinu, což zajišťuje spolehlivé služby. Odpad je řešen prostřednictvím obecní čističky odpadních vod, což přispívá k ekologičnosti bydlení.

Plyn je k dispozici na hranici pozemku, což dává možnost jeho snadného připojení. Přístup k domu je zajištěn po zpevněné obecní komunikaci, což zaručuje pohodlný příjezd i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Tato nemovitost je v dobrém technickém stavu, což zjednodušuje případné rekonstrukce.

Interiér domu je původní, což dává novému majiteli možnost upravit a zmodernizovat ho dle vlastních představ a vkusu. Pozemek o rozloze 680 m2 je oplocený a mírně svažitý, což poskytuje dostatek soukromí a bezpečí. Za domem se nachází zahrada, ideální pro relaxaci a pěstování rostlin, a zděná hospodářská budova, kterou je možné rekonstruovat na garáž s úložným půdním prostorem.

Pozemek je v nájmu od Státního pozemkového úřadu za symbolickou částku 2.040 Kč ročně, avšak je možné jej také odkoupit za odhadní cenu, což poskytuje dlouhodobou jistotu vlastnictví. Na rekonstrukci domu je možno čerpat dotace z programů Zelená úsporám a Nová zelená úsporám, což umožňuje realizaci úsporných opatření s finanční podporou.

Nová Horka, kde se nemovitost nachází, leží pouhých 0,5 km od města Studénky. Skvělou dopravní dostupnost zajišťuje několik autobusových spojů, které snadno propojují tuto lokalitu s okolními městy. Nová Horka je známá svým barokním Zámkem Nová Horka, který je vyhledávanou turistickou atrakcí.

Okolní krajina s lužními lesy, rybníky a řekou Odrou nabízí výborné možnosti pro turistiku, cyklistiku a další volnočasové aktivity v přírodě, čímž umocňuje kvalitu života v této oblasti. Pro prohlídku a získání více informací o této jedinečné nemovitosti prosím kontaktujte makléře zakázky, který Vám rád poskytne veškeré potřebné informace a zodpoví Vaše dotazy.

Tato příležitost může být prvním krokem k novému domovu, kde si budete moci užívat klid, pohodlí a krásy okolní přírody. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.



Nahoru