Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Konice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk se zahradou v obci Konice, ul. Burianova, okr. Prostějov.

Prodejce

Makléř: Kozák Jiří

Telefon: 606 517 ...

E-mail: jirikoza ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Konice (okres Prostějov)

Burianova

Domy, Rodinné domy

00952

09.09.2024

1

936 m2

98 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 7500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Kozák Jiří

Telefon: 606 517 ...

E-mail: jirikoza ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2080.jpg

GoldStar reality

KOLLÁROVO NÁMĚSTÍ 631/2, 77900 Olomouc

www.goldstarreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk se zahradou v obci Konice, ul. Burianova, okr. Prostějov. Jedná se o samostatně stojící dřevostavbu postavenou prověřenou stavební společností WOOD SYSTEM s.r.o. Nemovitosti stojí v klidné lokalitě s výhledem na lesy. U domu naprojektováno kryté venkovní stání pro dvě vozidla. Hotová základová deska pro zahradní domek/sklad.

Rodinný dům se prodává ve fázi kompletní kolaudace (vč. záruky) bez venkovních úprav. Osazená kvalitní plastová okna s izolačními 3-skly vč. vstupních dveří od společnosti Rehau, v obývacím pokoji umístěn komín pro krbová kamna, teplovodní podlahové vytápění zajištěno tepelným čerpadlem značky Acond PRO N.

Nemovitost je kompletně zateplená zevnitř i z venku (EPS 160 mm), odizolovaná základní deska, bude natažena venkovní fasáda - inovativní systém Baumit Crystal (minerální omítka), střešní betonová taška (Betonpres), umístěna retenční nádoba na dešťovou vodu (kapacita 5 m3), hotová přípojka na fotovoltaické panely, vyvedena elektřina k bráně + vývod el. na terasu pro případný bazén.

Dispozice domu: vstupní chodba, technická místnost, samostatné WC s umyvadlem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3x neprůchozí pokoj, koupelna s vanou a sprchovým koutem, druhé WC. Obývací pokoj s případnou terasou je orientovaný na JIH a nabízí výhled do lesů.

Prostorný pozemek téměř čtvercového tvaru o rozměrech cca 31 m x 31 m. Celková plocha pozemku činí 936 m2, plocha zahrady činí cca 830 m2 (možnost umístit bazén), zastavěná plocha činí 108 m2. Dům se nachází v nově vzniklé klidné čtvrti rodinných domů.

Jedná se o nízkoenergetický rodinný dům, s příznivými náklady na provoz. Průkaz energetické náročnosti budovy třída B - Velmi úsporná.

Dojezdové vzdálenosti autem: Prostějov cca 23 km (cca 30 min.), Olomouc cca 30 km (cca 35 min.), Litovel cca 24 km (cca 28 min.). Město Konice nabízí veškerou občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, gymnázium, lékař, pošta, …).

Financování koupě domu Vám rádi bezplatně zajistíme dle vašich individuálních potřeb a možností. Další informace u prodejce nemovitosti. Doporučujeme osobní prohlídku domu, náš tip!



Nahoru