Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 4+1, Praha 10

Prodejce

Makléř: Pavel Vocel

Telefon: 722 490 ...

E-mail: pavel.vo ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 10)

Karpatská

Byty, Byt 4+1

P024400

04.09.2024

7 (dům má 8 podlaží)

osobní

189 m2

189 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 38000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Pavel Vocel

Telefon: 722 490 ...

E-mail: pavel.vo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10084.webp

Pavel Vocel KUZO Partners

www.kuzopartners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

S plným právním servisem pro vás zajistím pronájem atypického, prostorného, podkrovního bytu s dispozicí 4+1. Byt s celkovou užitnou plochou 189 m2 najdete v 7. podlaží bytového domu v pražských Vršovicích.

Vchod do bytu vede přes prostornou vstupní halu vybavenou řadou vestavěných skříní a velkou zrcadlovou stěnou. V tomto prostoru je i vstup do menší koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Centrální část bytu tvoří prostorná obytná místnost o ploše téměř 50 m2, ve která najdete plně vybavenou kuchyňskou linku. Z tohoto prostoru vedou samostatné vchody do třech neprůchozích pokojů a do velké koupelny s vanou.

Prostor celého bytu citlivě dělí přiznané dřevěné konstrukce krovu. Do zvýšeného patra vede dřevěné schodiště. Tento prostor tvoří obytný ochoz po celé délce bytu, který je na obou stranách zakončen dvěma menšími místnostmi, jak je patrné z přiloženého půdorysu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o podkrovní byt, nenajdete zde žádná přímá okna do ulice. V bytě je celkem 16 střešních oken Velux. Byt je vytápěn ústředním topením s vlastní plynovým kotlem umístěným v koupelně. Tento zdroj tepla zajišťuje i ohřev vody. Vytápění tak není závislé na topné sezóně a centrálním ohřevu. Byt je nekuřácký a není vhodný k chovu zvířat.

Byt v těchto dnech prošel kompletní renovací a celkovou kontrolou. Požadovaný měsíční nájem činí 38 000 Kč. Měsíční zálohová platba za veškeré služby je 4 500 Kč. Tato platba nezahrnuje dodávky elektřiny a plynu, které budou převedeny na budoucího nájemce. Vratná kauce je požadována ve výši dvou měsíčních nájmů, tedy 76 000 Kč. Rezervační poplatek je ve výši měsíčního nájmu, tedy 38 000 Kč.

V místě je skvělá dopravní dostupnost do celého města. Stanice metra trasy “A” Strašnická je vzdálená pouhé 3 minuty jízdy tramvají. V blízkosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost.

Přijďte si prohlédnout váš nový domov - Budete vítáni.



Nahoru