Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu : Kersko, Hradištko

Prodejce

Makléř: Dagmar Suchardová, ORION Realit, s.r.o.

Telefon: 739 544 ...

E-mail: info@ori ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kersko

Domy, Rodinné domy

232435

05.09.2024

1

osobní

3 001 m2

206 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: Informace o ceně na dotaz 1
Prodejce

Makléř: Dagmar Suchardová, ORION Realit, s.r.o.

Telefon: 739 544 ...

E-mail: info@ori ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2299.jpg

ORION Realit s.r.o.

Strakonická 3367, 15000 Praha 5 - Smíchov

www.orionreal.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Mimořádně exkluzivní nemovitost - moderní rodinný dům 4+kk s velkorysým pozemkem o výměře 3001 m2 je umístěný v rekreační oblasti Kersko, které je známé mj. i díky českému spisovateli Bohumilu Hrabalovi. V posledních letech se Kersko stalo atraktivním místem jak pro rekreaci, tak pro trvalé bydlení s výbornou dostupností do Prahy a okolí.

Dům byl zkolaudován v r. 2020, na stavbu i vybavení byly použity kvalitní značkové materiály, nemovitost tak nabízí maximální pohodlí. Interiér domu je pojatý v moderním praktickém stylu přirozeně napojeném na vzrostlou přírodu, v níž je dům zasazen. Dispozičně ideální rozložení začíná prostorným zádveřím, následuje veliký do zahrady prosklený obývací pokoj s jídelnou a kuchyní (58m2). Společenské prostory odděluje od 3 velkých ložnic široká chodba. Všechny ložnice jsou rovněž prosklené a mají vlastní vstup na zahradu. Dům má 2 koupelny (jedna se sprchovým koutem a toaletou, druhá s vanou a toaletou) a technickou místnost.

Z obývacího pokoje, kde je zřízený moderní krb, lze vyjít rovnou na zastřešenou terasu (41m2) a dále na rozlehlou zahradu s venkovním sezením. Kuchyň je provedena ve vysoké kvalitě, vybavena spotřebiči Bosch a Samsung. Po celé délce chodby jsou vestavěné skříně na míru. Podlahy jsou dřevěné dubové, v chodbě a kuchyni a technické místnosti je dlažba. Dům má podlahové vytápění.

V prostorné technické místnosti se nachází pračka, sušička, sprcha, bojler Viessmann (objem 250 litrů) a ovládání topení, které je řešeno tepelným čerpadlem. Na zahradě je budoucímu majiteli k dispozici zahradní domek a kryté stání pro 2 vozy. Živé ploty a keře obstarává automatická závlaha. Dům má elektronické zabezpečení, intercom s kamerou, na oknech jsou instalovány venkovní žaluzie. Nemovitost je připojena na obecní vodovod, zároveň je k dispozici také studna.

Rychlá dostupnost do Prahy, cca 15 minut autem po dálnici D11, popř. 40 minut veřejnou dopravou. Pro více informací nás kontaktujte. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.



Nahoru