Vybírejte z nabídky 36 193 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Opava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Opava, Předměstí

Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Opava (okres Opava)

Resslovo nábřeží

Byty, Byt 3+kk

0844

04.09.2024

3 (dům má 3 podlaží)

osobní

79 m2

79 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4109000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9868.webp

SMS reality s.r.o.

Helfertova 335/17, 613 00 Brno

www.smsreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízím Vám k prodeji tento podkrovní, moderní byt 2+kk o velikosti 79,01 m2 v klidné a oblíbené čtvrti. Tento nově zrekonstruovaný byt se nachází v bytovém domě v 3NP s pouhými šesti jednotkami, což zajišťuje příjemnou atmosféru a díky umístění v 3NP také dostatek soukromí, na tomto patře se nachází pouze tento byt.

Celý dům prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala mimo jiné novou střechu, krovy, krytinu z finského šindele a zateplení střechy chytrou pěnou pro optimální tepelnou izolaci. Bytová jednotka je vybavena moderní kuchyní se spotřebiči a stylovou koupelnou. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťují bojlery, které jsou chytře umístěny ve vestavěných skříních. Byty mají izolované stropy a zvukovou izolaci mezi jednotlivými jednotkami, což zaručuje tiché prostředí a maximální soukromí. Plastová okna zajišťují skvělou tepelnou izolaci a pomáhají snižovat náklady na vytápění. K dispozici je společná kolárna a úložný prostor pro všechny nájemníky, parkování je možné přímo před domem.

Byt se nachází ve vyhledávané oblasti s výbornou dostupností ke všem potřebným službám, včetně škol, obchodů a restaurací. Pro milovníky aktivního životního stylu je před domem cyklostezka a z bytu se nabízí krásný výhled na řeku, což jen podtrhuje atraktivitu této lokality.

Dům je vybaven kamerovým systémem, který přispívá k bezpečnému a klidnému bydlení. Byty mají izolované stropy a zvukovou izolaci mezi jednotlivými jednotkami, což zaručuje tiché prostředí a maximální soukromí.

Byt má skvělou dostupnost veřejnou dopravou, což umožňuje rychlý a snadný přístup do centra města i do okolních oblastí. Tato nabídka představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají moderní, bezpečné a komfortní bydlení v atraktivní lokalitě. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru