Vybírejte z nabídky 36 574 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Vysoké Pole Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 184 m2 , zahrada 925 m2 , dílna , Vysoké Pole

Prodejce

Makléř: Krajčová Jolana

Telefon: 608 713 ...

E-mail: krajcova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Vysoké Pole (okres Zlín)

Domy, Rodinné domy

BK212014

05.09.2024

2

925 m2

184 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: volejte makléři, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Krajčová Jolana

Telefon: 608 713 ...

E-mail: krajcova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2144.jpg

Allrisk reality & finance s.r.o.

Komárovská 20a, 61700 Brno

www.allriskreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte větší rodinný dům v klidné lokalitě? Mám pro Vás netradiční dům v obci Vysoké Pole s dílnou a udržovanou zahradou. Rodinný dům nabízí možnost zřídit zde 3 bytové jednotky.

V přízemí domu je umístěná zrekonstruovaná bytová jednotka 3 +1. Pokoje jsou prostorné, koupelna s vanou má okno, WC je zvlášť. V patře je atypický byt s velmi přívětivou atmosférou. Jedná se o otevřený prostor, kde najdete kuchyni a velký pokoj se vstupem na dvě lodžie s krásným výhledem do okolí. Je zde také moderní koupelna a šatna. Vstup do podkroví je ze zahrady, ale je možnost ho jednoduchou stavební úpravou propojit s bytem v přízemí a získat tak velkorysou bytovou jednotku pro větší rodinu.

Kouzlo starých časů na Vás dýchne při vstupu do 3. bytu. Krásná kachlová kamna lákají k posezení s šálkem kávy, původní dřevěná okna čekají na červené muškáty. U domu je velká dílna, kterou lze využít jako garáž. Zahrada o výměře 925 m2 je udržovaná, je zde zřízeno hřiště pro děti, posedět s přáteli můžete u venkovního krbu.

Obec Vysoké Pole leží na jižním okraji Vizovských vrchů, ve vzdálenosti 5,5 km severozápadně od Valašských Klobouk, nadmořská výška kolem 440 m n.m., počet obyvatel asi 800. Nejbližší železniční stanice Valašské Klobouky, pošta, farní a matriční úřad jsou v Újezdě, který je vzdálen asi 2 km západním směrem. V obci je obchod s potravinami, pohostinství, knihovna, kulturní dům, lékař.

Základní škola a Mateřská škola Vysoké Pole se nachází uprostřed krásné přírody. Kapacita ZŠ je 65 žáků a MŠ 28. Součástí je školní družina a školní jídelna. Obec je dobře dopravně dostupná.

Pokud hledáte klidné bydlení, je tato nabídka určena právě Vám. Zavolejte mi a domluvte si prohlídku. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.



Nahoru