Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Třebíč Zpět na přehled nabídek

Pronájem byty 1+kk, 40 m2 - Třebíč - Borovina

Prodejce

Makléř: Halodová Monika

Telefon: 739 853 ...

E-mail: halodova ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Třebíč (okres Třebíč)

Okružní

Byty, Byt 1+kk, garsonka

01595

05.09.2024

2 (dům má 0 podlaží)

osobní

40 m2

40 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 14000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 3 500,- Kč energie, + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Halodová Monika

Telefon: 739 853 ...

E-mail: halodova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9611.jpg

J-M reality

Pražská 375/29, Třebíč

www.j-mreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Máme pro Vás jedinečnou nabídku pronájmu pěkného prostorného bytu v klidné lokalitě města Třebíče - Boroviny. Byt je v novostavbě zděného bytového domu ve 2 NP, dispozičně 1 + KK o velikosti 40 m2 + prostorná terasa.

Bytový dům je vybaven výtahem, což zvyšuje pohodlí pro všechny obyvatele. Vybavení bytu zahrnuje kuchyňskou linku s indukční varnou deskou, vestavnou elektrickou troubu, digestoř, myčku a lednici s mrazákem.

Koupelna disponuje prostornou vanou, vestavnou toaletou, umyvadlem se skříňkou a bude nainstalováno zrcadlo s LED podsvícením. Na chodbě je k dispozici skladovací prostor pro uložení vašich věcí.

Byt disponuje prostornou terasou, která nabízí krásný výhled do okolí a kde můžete relaxovat a odpočívat. Byt se nabízí nevybavený, což Vám umožní přizpůsobit si Váš nový domov dle Vašich představ. Byty je možnost vybavit za příplatek 1.000 Kč - 2.000 Kč k nájemnému, dle našeho navrženého standardu - nábytek dělaný na míru. (není podmínkou).

Podmínky nájemného:

  • Nájemné: 14 000 Kč měsíčně
  • Energie: 3 500 Kč měsíčně
  • Vratná kauce: 25 000 Kč
  • Služby realitní kanceláře: 17 500 Kč

Tento byt bude k dispozici od 1.10.2024.

Výhodou této nemovitosti je vynikající poloha v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Třebíč nabízí širokou škálu občanské vybavenosti, včetně mateřských a základních škol, středních škol, městského úřadu, knihovny, muzea, sportovních a kulturních center, nemocnic, lékáren, bank a obchodů. V centru města se nachází malebné náměstí s mnoha restauracemi, kavárnami a cukrárnami, kde si můžete vychutnat kvalitní gastronomické zážitky. Kromě toho jsou v okolí Třebíče nádherné procházky, cyklotrasy a vodní aktivity na řece Jihlavě protékající městem.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie a virtuální (3D) prohlídka bytu, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z vašeho domova.

Tato nemovitost je ihned připravena k novému bydlení a nabízí vše, co potřebujete pro pohodový život. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro prohlídku!



Nahoru