Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem mezonetového bytu 3+kk, 112m2, Praha 6, Břevnov

Prodejce

Makléř: Holub Jan

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 6)

Heleny Malířové

Byty, Byt 3+kk

889313

11.09.2024

4 (dům má 6 podlaží)

osobní

112 m2

112 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 35000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: poplatky + kauce + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Holub Jan

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nový mezonetový byt nacházející se na adrese Heleny Malířové 401/12, Praha 6 - Břevnov je prvotřídní volbou pro ty, kteří hledají bydlení v prestižní části Prahy. Tento moderní byt o celkové výměře 112 m2, situovaný ve čtvrtém a pátém patře pětipatrového cihlového domu s výtahem, nabízí optimální komfort.

Byt je koncipován jako 3+kk, což znamená, že v dolní části bytu je obývací pokoj s kuchyňskou linkou, samostatná ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Do patra se jde po dřevěných schodech, kde máte atypický prostor pro spaní a druhou koupelnu se sprchovým koutem a WC, což je ideální pro malou rodinu nebo pro pár. Byt se nabízí nezařízený, což Vám umožňuje si byt vybavit dle Vašich představ a možností.

Dům se nachází v klidné části Prahy 6 s dobrou dopravní dostupností jak osobním, tak veřejným dopravním prostředkem. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - školy, školky, zdravotnická zařízení, obchody a služby, které zpříjemňují každodenní život. Také příznivci zeleně a venkovních aktivit ocení blízkost parků a zelených ploch, které Břevnov a okolí nabízí.

Celková měsíční cena pronájmu činí 37 000 CZK a vzhledem k nabízené kvalitě a lokalitě se jedná o adekvátní částku. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidné a dobře dostupné části Prahy.

Pro více informací, nebo domluvení zhlédnutí kontaktujte makléře, který je připraven poskytnout veškeré potřebné informace a pomoc k uspokojení vašich náročných požadavků na nový domov. Byt bude k dispozici cca v půlce října, do kdy se dodělávají schody a zábradlí.



Nahoru