Vybírejte z nabídky 36 578 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Pardubice Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+1, 63 m2/balkón, Pardubice - ul. Pichlova.

Prodejce

Makléř: Miroslav Vodehnal

Telefon: 608 136 ...

E-mail: info@vod ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Pardubice (okres Pardubice)

Pichlova

Byty, Byt 3+1

N1231

05.09.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

63 m2

63 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4050000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Miroslav Vodehnal

Telefon: 608 136 ...

E-mail: info@vod ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9556.jpg

Miroslav Vodehnal, Realitní kancelář

Národních mučedníků 1930/30, 500 08 Hradec Králové

www.vodehnalreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej bytu 3+1, 63 m2/balkón, Pardubice - ul. Pichlova. K prodeji nabízíme byt v osobním vlastnictví 3+1 o celkové ploše 63 m2 s balkónem 2 m2, který se nachází ve 3. NP čtyřpodlažního cihlového domu bez výtahu v klidné městské části Višňovka v Pardubicích.

Dispozice: kuchyň, 3x pokoj, koupelna, WC, předsíň, balkón, sklep. Jedná se o byt v původním stavu vhodný ke kompletní rekonstrukci a realizaci nového bydlení dle vlastních představ. Dům je po kompletní rekonstrukci, nové stoupací rozvody a odpady, zateplení, fasáda, střecha, plastová okna i vchodové dveře.

V pokojích jsou parkety, jeden z pokojů je průchozí. Koupelna s vanou, toaleta je samostatně. V předsíni vestavěná skříň. Byt je slunný s okny do klidného prostředí se zelení a dětským hřištěm. K bytu náleží balkón 2 m2 s přístupem z obývacího pokoje. V suterénu domu je společná kolárna a sušárna. Vytápění je centrální ústřední dálkové, plyn je zaveden.

Dům je situovaný v klidném prostředí s výbornou dostupností do centra města. Okolo domu jsou travnaté plochy a dostatek zeleně, což zajišťuje klidné bydlení. V blízkosti domu je nedaleké nákupní středisko Kaufland, ZŠ, MŠ, MHD, parkování přímo u domu bez poplatků. Nízké provozní náklady.

Nemovitost je bez právních vad okamžitě k prodeji. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G. Financování hypotečním úvěrem je možné a zajištění pro Vás rádi zařídíme.



Nahoru