Vybírejte z nabídky 36 256 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Statenice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Rodinný dům, Statenice

Prodejce

Makléř: Petra Vybíralová

Telefon: 774 104 ...

E-mail: petra.vy ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Statenice (okres Praha-západ)

Zelená

Domy, Rodinné domy

8153/2918

05.09.2024

3

165 m2

196 m2

D - Méně úsporná

Cena: 47000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Výše poplatků uvedena v textu inzerátu 1
Prodejce

Makléř: Petra Vybíralová

Telefon: 774 104 ...

E-mail: petra.vy ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízím k pronájmu nezařízený řadový rodinný dům v developerském projektu Statenický mlýn v samém srdci obce. V přízemí domu se nachází kuchyň s prostornou jídelnou a přímým vstupem na zahrádku o velikosti 61 m2. Kuchyňská linka od společnosti Sedlák interier má kvalitní pracovní desku z technistonu a je vybavena vestavěnými spotřebiči Siemens a Electrolux.

V přízemí je dále garáž, toaleta, technická místnost s plynovým kotlem a místem pro pračku a sušičku a úložný prostor pod schody. Ve druhém patře jsou dvě neprůchozí ložnice, prostorný obývací pokoj s balkonem orientovaný na východ a hlavní koupelna s vanou a toaletou. V posledním patře se nachází další dvě ložnice, obě s přístupem na terasu. Jedna z ložnic má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a velkou šatnu. K dispozici je též další samostatná toaleta přístupná z chodby.

Dům je vytápěn plynovým kotlem. Na podlahách jsou dřevěné dubové plovoucí parkety nebo velkoformátová dlažba. Dřevěná eurookna. U domu se nachází hlavní náměstí obce, kde je oblíbená kavárna s dětským koutkem, pekárna, dále prodejna květin, kosmetika a kadeřnictví.

Pár minut od domu je nově vybudované obecní dětské hřiště. Metro A Bořislavka je dostupné MHD za 15 min, zastávka autobusu je přímo na náměstí. Výborné spojení na letiště. Fixní platba na služby údržby a ostrahy areálu 1901,-, voda se platí dodavateli přímo na základě skutečné spotřeby, převod elektřiny a plynu na nájemce. Kauce 94000,-, provize 47000,- včetně DPH. Dům je volný od 1.11.



Nahoru