Vybírejte z nabídky 36 618 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Most Zpět na přehled nabídek

Most, pronájem rodinného domu 4+1 se zahradou a garáží, ul. Alej Boženy Němcové, 343 m2

Prodejce

Makléř: Denisová Věra

Telefon: 725 293 ...

E-mail: vera.den ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Most (okres Most)

Alej Boženy Němcové

Domy, Rodinné domy

3083

05.09.2024

1

343 m2

343 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 24000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Denisová Věra

Telefon: 725 293 ...

E-mail: vera.den ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7405.jpg

Bydlete s námi

V. Nezvala čp. 2498, 434 01 Most 434 01

www.bydletesnami.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Naše realitní kancelář Vám přináší jedinečnou nabídku pronájmu kompletně zrekonstruovaného rodinného domu o celkové užitné ploše 150m2 v Mostě. Nachází se ve vyhledávané lokalitě zastavěné rodinnými domy.

Dům je dispozičně řešen jako 4+1, kde v 1. nadzemním podlaží nalezneme slunný obývací pokoj s klimatizací a kuchyň s moderní kuchyňskou linkou s veškerým potřebným kuchyňským vybavením (mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice). Dále se zde nachází toaleta se sprchovým koutem. V patře se nachází dvě prostorné ložnice a galerie, kde byl vybudován odpočívací kout. Také se zde nachází druhá koupelna s toaletou, sprchovým koutem a prostornou vanou. V posledním patře - podkroví, se nachází další velmi prostorný pokoj s klimatizací.

Ve sklepní části domu se nachází technická místnost a vstup na zadní část zahrady, která má 88 m2. Přední část zahrady má 196 m2. Co se týče technického stavu domu, tak ten je perfektní. Stěny jsou zateplené, vytápění je řešeno plynovým kotlem. V případě zájmu může dům zůstat částečně vybaven. K dispozici je ihned.

Zálohy na vodu, elektřinu a plyn si nájemník hradí sám. V případě zájmu lze k domu pronajmout garáž, která je v těsné blízkosti za 1.500 Kč měsíčně. Při podpisu nájemní smlouvy je nutno složit 2 x kauci ve výši nájmu a provizi. Doporučuji nezávaznou prohlídku, kde se o domě dozvíte mnohem více. Dům je volný k nastěhování ihned.




Pronájem rodinného domu Most na Eurobydleni.cz


Nahoru