Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, ulice Říční, Svitavy

Prodejce

Makléř: Hana Jahodová

Telefon: 731 513 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Říční

Byty, Byt 2+kk

N2874

06.09.2024

2 (dům má 4 podlaží)

družstevní

53 m2

53 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 12500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Kauce 26.000,- Kč + provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Hana Jahodová

Telefon: 731 513 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9443.jpg

REALITY Špirka s.r.o.

Žichlínek, 563 01 Žichlínek

www.realityspirka.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zbrusu nově vybudované 2kk v novostavbě s výtahem, 50 m2, s balkonem, parkovacím stáním a luxusní kuchyňskou linkou od truhláře, myčkou i vestavnou ledničkou.

Co oceníte na tomto bydlení: byt ještě vonící novotou a moderní budova v americkém stylu s venkovní pavlačí. Vlastní parkovací stání - už žádné kličkování mezi paneláky. Luxusní kuchyňská linka na míru od truhláře s vestavnou myčkou, ledničkou s mrazákem, indukční deskou, horkovzdušnou troubou a digestoří s centrálním odtahem. Uvnitř skříněk je myšleno také na případné umístění mikrovlnky. Velká koupelna s vanou a moderní závěsnou umyvadlovou skříňkou.

Dámy jistě ocení také vlastní šatnu na botičky, kabelčičky apod. Chodba nabízí velký prostor pro další úložné prostory a skříň. Obývací prostor je rozšířen také o balkon a sklep. Na všech oknech již také byly nainstalovány garnýže-kolejnice, abyste si bydlení mohli zútulnit záclonami a závěsy. Výtah a bezbariérový přístup bez jediného schodu.

Pozn. Byt se pronajímá bez nábytku.

Skvělá lokalita pro ty, co chtějí mít veškeré služby hned při ruce: dům je totiž jen cca 500 m od náměstí, tedy banky, úřady, poštu, lékárnu, polikliniku, restaurace máte takřka pod nosem.

O pár kroků dále je autobusové nádraží a směrem na východ zase vlak s přímým spojením do Brna i Prahy. 3 min na cyklostezku podél svitavských rybníků. 5 min chůze do parku na pohodové procházky nebo na randíčka, bazén, bowling, atd.... Nákupy potravin obsloužíte např. v Qantu, Albertu nebo Kauflandu.

Komu by se byt mohl líbit? Všem, co mají rádi komfort, moderní bydlení a pocit bezpečí se skvělými sousedy. A díky bezbariérovému přístupu, možnosti nahlásit si zde trvalé bydliště a čerpat příspěvek na bydlení je to také skvělé důstojné místo pro seniory.

Kolik Vás to bude stát? Nájem činí 12 500 Kč + zálohy na energie ve výši cca 2 650 Kč (topení, voda apod. + 500 Kč parkovací stání). Celková výše nájmu tedy cca 14 650 Kč. Elektřina bude přepsána na nájemce. Vratná kauce 26 000 Kč.

Energetická náročnost budovy B.

Těšíme se na vás na prohlídce.



Nahoru