Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Kladruby Zpět na přehled nabídek

Byt 2+1 Kladruby, Milevská ulice

Prodejce

Makléř: Harvilla ml. Vlastimil

Telefon: 377 445 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kladruby (okres Tachov)

Milevská

Byty, Byt 2+1

H88/24

08.09.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

53 m2

53 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2890000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Harvilla ml. Vlastimil

Telefon: 377 445 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10047.webp

HARVILLA - REALITY s. r. o.

Slovanská alej 24, 326 00 Plzeň

www.harvilla.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám ke koupi kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v přízemí panelového domu v Milevské ulici v Kladrubech. Kladruby jsou vzdáleny pouze 6 km od Stříbra a 5 km od průmyslové zóny Ostrov u nájezdu na dálnici D5. Byt o celkové obytné ploše 53,29 m2 prošel v roce 2021 kompletní rekontrukcí.

V bytě byla osazena nová plastová okna, byly provedeny nové rozvody všech sítí, byla instalována nová topná soustava včetně el. kotle, byly provedeny nové sádrokartonové stropy včetně bodových LED světel, byla instalována nová kuchyňská linka, koupelna a pokojové dveře včetně zárubní. V kuchyni bylo instalováno francouzské okno, ze kterého vstoupíme na travnatý pozemek za domem, kde je možné posedět nebo grilovat. Ohřev vody zajišťuje el. boiler. Podlahy jsou betonové, pokryté keramickou dlažbou či plovoucí podlahou. Vytápění bytu zajišťuje vlastní elektrický kotel. K bytu náleží sklepní kóje.

V Kladrubech se nachází škola, školka, umělecká škola, dětské hřiště, sportovní hřiště, restaurace, obchody, pošta, lékař a městský úřad. Velkou výhodou umístění bytu je nedaleko vzdálena průmyslová zóna Ostrov, která nabízí nespočet volných pracovních míst. Byt je tedy vhodný k trvalému bydlení pro menší rodinu, ale též i jako skvělá investice na pronájem. Byt lze financovat pomocí hyp. úvěru, který Vám naše RK ráda zprostředkuje.



Nahoru