Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Úlice Zpět na přehled nabídek

Penzion U Hladů na viditelném místě nedaleko přehrady Hracholusky u Pňovan, Úlice

Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Úlice (okres Plzeň-sever)

Komerční, Hotely a penziony

24417

12.09.2024

453 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9616.jpg

OTTE reality

Malá 43/6, Plzeň

nemovitosti.ottereality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte vhodnou investici do nemovitosti, milujete přírodu a zároveň se chcete věnovat restauračním a ubytovacím službám? Pak je tato nabídka jako stvořená pro Vás. Nabízíme Vám penzion U hladů v obci Úlice nedaleko přehrady Hracholusky u Pňovan.

Penzion s restaurací byl v letech 2007 modernizován a rekonstruován. Vkusné vybavení penzionu podtrhuje pohodu a klid tolik potřebný k provozu ubytovacího zařízení. Penzion nabízí ubytování v 5 pokojích, jednom apartmánu pro hosty s celkem 18 lůžky. Útulná restaurace s krbem a barem má vnitřní kapacitu 30 míst. Dalších cca 20 míst poskytuje terasa restaurace. Kuchyně je plně zařízená a vybavená s kapacitou až 120 jídel denně.

Pokoje v penzionu jsou plně vybavené a zařízené v útulném stylu a každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV, atd. Penzion nabízí dvou až čtyř lůžkové pokoje s event. možností přistýlky. Privátní část penzionu nabízí velmi nadstandardně řešený mezonetový byt oddělený od hostů penzionu. Jak uživatel bytu, tak hosté mohou užívat zahradu domu.

Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo a ohřev vody zajišťují elektrické bojlery. V budově je rozvod TV signálu a internetu. V přízemí je mimo restaurace také provozní kancelář. Dům je napojen na elektrickou energii, má vlastní zdroj vody ze studny a odpad je do veřejné kanalizace. Plyn je v ulici.

Pozemek je o celkové výměře 1.199 m2. Zahrada je udržovaná, na pozemku je možné grilovat nebo nechat hrát si děti. Parkování je vždy důležitou potřebou ubytovacích objektů. V tomto případě je vybudováno cca 10 parkovacích míst na vlastním pozemku přímo před objektem.

K přehradě Hracholusky je to cca 5 min jízdy autem. Přehrada Hracholusky stojí na řece Mži přibližně 20 km západně nad Plzní. Přehrada vznikla vybudováním sypané hráze v roce 1964 a zaplavením malebného údolí řeky Mže. Na vodní nádrži Hracholusky jezdí pravidelně parník s kapacitou 150 osob na palubě. Projížďka trvá asi hodinu a půl a objede celou přehradu o rozloze téměř 490 ha, délce 22 km a šířce od 50 do 300 metrů.

Na vodní nádrži Hracholusky jsou písečné a travnaté pláže obklopené lesy a jsou ideálním místem ke slunění a odpočinku v letních měsících.

Nebo hledáte nemovitost pro bydlení či rekreaci nedaleko Plzně pro sebe a svou rodinu? I takto lze uvažovat a budovu využívat pro privátní bydlení či rekreaci.

Toto místo je pro všechny, kdo hledají nejen relaxaci a klid, ale i aktivní odpočinek při sportu. Rádi Vám zajistíme prohlídku, předáme podklady a podáme podrobnější informace.



Nahoru