Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Stehelčeves Zpět na přehled nabídek

Prodej, Hotel, pension, Stehelčeves

Prodejce

Makléř: Ondřej Petr

Telefon: 721 685 ...

E-mail: ondrej.p ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Stehelčeves (okres Kladno)

V. Moravce

Komerční, Hotely a penziony

13311

08.09.2024

413 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 16900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ondřej Petr

Telefon: 721 685 ...

E-mail: ondrej.p ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte příjemné místo k bydlení s klidnou atmosférou a dobru dostupností do Kladna, Slaného nebo Prahy, ale také na stěžejní výpadovky? Pak jste na správném místě! Tento prostorný rodinný dům se zahradou, si Vás jistě získá.

Zmiňovaná nemovitost je zděný dům o 3 nadzemních podlažích, nacházející se na pozemku o výměře 515 m2. K domu náleží garáž, do které pohodlně zaparkujete dva vozy a uložíte spoustu dalších věcí. Dispozice domu nabízí několik variant přestavby:

a) přestavba na byty 1.NP 1+kk 26m2, 3+kk 60m2, 2.NP 1+kk 30m2, 3+kk 71m2, 3.NP 4+kk 93 m2
b) přestavba na pokoje - ubytování. Lze přebudovat až na 7 pokojů
c) nebo jako ideální místo pro skloubení bydlení a podnikání, či jako doposud, umělecké činnosti.

Ačkoliv se může zdát, že se jedná o stavbu, stojící v obci několik desítek let, není tomu tak. Jedná se o novostavbu z roku 2018, která je zasazená do tradiční zástavby v okolí a je velmi kvalitně zpracována. Na zahradě je dostatek prostoru pro letní posezení, grilování, i několik plodících ovocných stromů.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Nemovitost je napojena na vodovod, kanalizaci a elektřinu. K dispozici tu budete mít také funkční studnu s dostatkem vody, pro kterou si v dávných dobách chodila celá vesnice.

V blízkosti nemovitosti najdete obchody, školy, restaurace i poštu. Nedaleko nemovitosti máte nespočet polí a stezek, které vybízejí nejen k rodinným procházkám, ale i sportu. Nejbližší supermarket Billa se nachází na sjezdu z dálnice, v komerční zóně naleznete také několik restaurací, čerpací stanici s automyčkou a servisem. Stehelčeves disponuje základní i mateřskou školou, ale i poštou, nejbližší lékárna je pak opět v nedalekém Brandýsku.

Na stanici metra Veleslavín se dostanete autem za pouhých 15 minut, autobusem za 26 minut. Nedaleký nájezd na dálnici D7 a Pražský okruh vás pohodlně spojí i s jižní částí Prahy. Do Kladna, které nabízí kompletní občanskou vybavenost, divadla, nákupní centra, nemocnice, galerie, zimní stadion a dalšími aktivitami se dostanete autem za 10 minut, autobusem za 20 minut.

V případě zájmu Vám rád poskytnu bližší informace, ale především Vás zvu na prohlídku této útulné nemovitosti.



Nahoru