Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Lipno nad Vltavou Zpět na přehled nabídek

Prodej nádherného mezonetového apartmánu 3+kk v projektu Molo Lipno, Lipno nad Vltavou

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Lipno nad Vltavou (okres Český Krumlov)

Byty, Byt 3+kk

63867

06.09.2024

3 (dům má 0 podlaží)

osobní

101 m2

101 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 21586800 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena je včetně DPH 1
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exluzivně nabízíme k prodeji plně zařízený byt o velikosti 3+kk v nedávno dokončeném luxusním resortu Molo Lipno. Nádherný podkrovní mezonetový apartmán s podlahovou plochou 93,3 m2 a balkonem 7,5 m2 je kompletně zařízený v nejvyšším standardu s důrazem na moderní a funkční design a můžete ho tak ihned začít využívat. K bytu náleží vlastní prostorné parkovací stání a velká sklepní kóje v suterénu, odkud pohodlně vyjedete výtahem až ke dveřím.

Molo Lipno resort patří mezi nejúspěšnější projekty v České republice a sklidil celou řadu architektonických ocenění. Dominantou projektu je vyhlídkové molo s fine diningovou resaurací Molo Restaurant a barem. Snídani či špičkovou kávu si můžete dopřát i v kavárně Café du Lac na nově zbudované promenádě. Přehrada Lipno je unikátní svým horským klimatem a možností provozovat sportovní a relaxační aktivity po celý rok - od jara do podzimu si můžete užívat četné cyklotrasy, jachting, stezku v korunách stromů, houbaření nebo turistické výlety po bližším i vzdálenějším okolí.

V zimě je Vám k dispozici dobře vybavený skiareál přímo v Lipně nad Vltavou nebo v nedalekém Hochfichtu a pokud hladina Lipna zamrzne, přijde na řadu legendární bruslení. V resortu je Vám k dispozici i kompletní concierge služba, která ráda pomůže při organizaci aktivit či případném pronájmu bytové jednotky. Doporčujeme si byt prohlédnout prostřednictvím virtuální prohlídky a následně se objednat u makléře k prohlídce osobní. Jde o zcela výjimečnou nemovitost uvolněnou nyní developerem v jinak už zcela vyprodaném projektu!




Prodej bytu 3+kk Lipno nad Vltavou na Eurobydleni.cz


Nahoru