Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > zemědělské objekty > Vrchotovy Janovice Zpět na přehled nabídek

Prodej zemědělského objektu 294722 m2, Vrchotovy Janovice

Prodejce

Makléř: Zdeněk Černošek MBA

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Vrchotovy Janovice (okres Benešov)

Komerční, Zemědělské objekty

23043

06.09.2024

279 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Zdeněk Černošek MBA

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Jsem velmi rád, že Vám mohu nabídnout nevšední usedlost, se kterou je lehké okamžitě splynout. Pokud máte vysoké požadavky na úroveň svého bydlení a navíc oceníte možnost skloubit ho i s podnikáním či náročným koníčkem, pak vás může zaujmout naše neveřejná nabídka polyfunkční nemovitosti.

Třicet hektarů půdy, kovárna, tesárna, bourárna a prodejna masa, biosauna v rozpracování, vlastní rybník, lesy, rokle a pastviny pro chov dobytka a mnoho a mnoho dalšího. V současné době majitel chová cca 30 kusů skotu plemene Salers. Je zde schválené stavební povolení pro vybudování wellness SPA. Dle územního plánu zde můžete vybudovat i apartmány, takže Vaše podnikání se může rozšířit o ubytovací služby a relax pro Vaše nové klienty.

Navíc Vás bude reprezentovat Váš vlastní domov zařízený na vysoké úrovni. Veškerý nábytek je dělaný s láskou od majitele na míru. Každá místnost je doplněná o kovářské brvky, které dodávají celému místu ve spojení se dřevem, jak se říká, "ŠMRNC". Ve spodní části domu se nachází podlahové topení a v horním patře zajišťují teplo radiátory. Veškeré topení je připojeno na kotel na dřevoplyn. A protože je ve vlastním dubovém lese dřeva ještě na 100 let, tak o teplo rodinného krbu strach mít nemusíte. Usedlost má vlastní ČOV, která brzy projde kolaudací, a zároveň má objekt vlastní kopanou studnu, která se nachází v rokli u domu. Jelikož majitel v objektu provozuje bourárnu masa, která je pod veterinární správou, je voda každoročně kontrolována.

Tak co říkáte, jak byste tyto prostory dokázali využít?.....Těžko lze na těchto několika řádcích popsat veškeré možnosti, které tato krásná usedlost nabízí. Vřele doporučuji prohlídku přímo na místě, abyste na vlastní kůži ucítili, zdali je to pro Vás to pravé místo na život či podnikání. Rád Vás touto usedlostí provedu a sdělím Vám podrobné informace na osobní prohlídce. Budu se na Vás těšit, Váš realitní makléř, Zdeněk Černošek.




Prodej zemědělského objektu Vrchotovy Janovice na Eurobydleni.cz


Nahoru