Vybírejte z nabídky 36 615 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Mělník Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Mělník

Prodejce

Makléř: Mgr. Tereza Francová

Telefon: 720 346 ...

E-mail: tfrancov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Mělník (okres Mělník)

Baráčnická

Domy, Rodinné domy

1333

07.09.2024

3

1 004 m2

120 m2

E - Nehospodárná

Cena: 11500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Tereza Francová

Telefon: 720 346 ...

E-mail: tfrancov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, 789 01 Zábřeh

www.ostrovrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme prostoný rodinný dům s velkou zahradou a garáží, která má potenciál pro přestavbu, například na autoservis. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají oddělené společenské a relaxační zóny, zároveň touží po prostorné zahradě a uvažují o spojení bydlení s podnikáním. Velkou výhodou je také výborná dostupnost do centra města i rychlý dojezd do Prahy.

Základní informace:
• Celková plocha pozemků činí 1004 m2 a zahrnuje dům, zahradu, garáž a přístavky.
• Dispozice 5+1
• Užitná plocha cca 120 m2
• Ohřev vody elektrickým bojlerem
• Vytápění plynovým kotlem a krbovými kamny
• Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci
• Dům po částečné rekonstrukci
Prostorná garáž s možností přebudování na autoservis

V přízemí se nachází společenská zóna, která zahrnuje prostornou vstupní chodbu se samostatnou šatnou, kuchyni s moderní kuchyňskou linkou a spotřebiči, obývací pokoj s krbovými kamny a další místnost vhodnou jako jídelna, dětská herna, pracovna či pokoj pro hosty. Dále zde najdete chodbu se vstupem na zahradu, samostatné WC a koupelnu s vanou.

Patro domu slouží jako relaxační zóna se třemi pokoji, z nichž jeden je průchozí, druhý samostatný a třetí má vstup na velkou terasu orientovanou na jihozápad s krásným výhledem do okolí. Dům je částečně podsklepen, kde technické zázemí nabízí možnost využití například pro domácí fitness nebo saunu. Rozlehlá půda poskytuje dostatek úložného prostoru a případně i možnost rozšíření o další místnost.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která byla dokončena v dubnu tohoto roku. Během ní byla zhotovena nová fasáda, vyměněna všechna okna, renovován balkón, zábradlí i plot. Proběhla také modernizace topení a elektrických rozvodů, a byly instalovány sádrokartonové stropy. K vytápění slouží plynový kotel nebo krb napojený na otopný systém. Krb nejen vytvoří příjemnou atmosféru, ale zároveň efektivně přispěje k vytápění celého domu.

Mělník je malebné město s bohatou historií a krásným okolím, které nabízí ideální podmínky pro pohodové bydlení. Leží jen kousek od Prahy, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost a zároveň klidné prostředí mimo ruch velkoměsta. Město je známé svým vinařstvím, historickým centrem a nádhernými výhledy na soutok řek Labe a Vltavy. Nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení, což z něj činí perfektní místo pro rodinný život.

Pokud hledáte svůj vysněný domov, přijďte se podívat, třeba právě tento bude tím pravým pro vás.



Nahoru