Vybírejte z nabídky 36 559 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Silůvky Zpět na přehled nabídek

Prodej stavebního pozemku 692 m2 + rodinného domu 6+1 , 418 m2, Silůvky

Prodejce

Makléř: Köhler Michal

Telefon: 777 778 ...

E-mail: michal.k ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Silůvky (okres Brno-venkov)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

2310

07.09.2024

1 250 m2

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Köhler Michal

Telefon: 777 778 ...

E-mail: michal.k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2407.jpg

OPENREALITY, realitní kancelář, s.r.o.

Slámova 12, 61800 Brno

www.openreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi prodej stavebního pozemku 692 m2 + velký rodinný dům o zastavěné ploše 418 m2 s celkovou plochou pozemků 1250 m2 v obci Silůvky. Obec Silůvky je obklopena krásnou přírodou Bobravské Vrchoviny, která skýtá spoustu možností k výletům a pobytu v přírodě.

Největší obce v okolí jsou Ořechov 3 km, Dolní Kounice 6 km, Ivančice 10 km. Tato města disponují veškerou občanskou vybaveností. Obec Silůvky se nachází ve výborné dojezdnosti do Brna (cca 15 minut).

V obci je mateřská škola a I. stupeň základní školy, obchod s potravinami a malá hospůdka, do obce je autobusové a vlakové spojení IDS. Vlak a BUS zde jezdí po cca 40 - 50 minutách směr Brno a k Olympii do Modřic.

Celková nemovitost se skládá ze dvou parcel. Na přední parcele o velikosti 558 m2 stojí velký dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 6+1 s průjezdem a nádvořím, dále hospodářská stavení, dva sklepy a průchozí stodola na zahradu. V 1. podlaží RD se nachází kuchyně, obývací pokoj s krbem, dva pokoje, chodba a koupelna s wc. V 2. podlaží jsou další tři pokoje a koupelna s wc.

Samotný dům se rozkládá na ploše cca 185 m2. S domem tvoří jeden celek hospodářská stavení a stodola o velikosti cca 233 m2 a nádvoří o velikosti cca 140 m2. Tento celek o velikosti 558 m2 skýtá řadu možností jeho využití.

Dům disponuje vlastní studnou, prádelnou, spíže dole i nahoře, vytápění plynové + ohřev vody zajištuje kombinovaný plynový kotel BAXI, EE 380 V. Možnost vystěhování veškerého nábytků po domluvě.

Na zahradě je posezení s udírnou, skalkou a malým jezírkem. Zahrada má ovocné stromky, vzrostlé stromy ořech, líska a rakytník. Mlat stodola, vzhledem k jeho velikosti by se dal využít jako sklad ale i na drobné podnikání.

Obrovskou devizou domu je jeho napojení na inženýrské sítě: konkrétně na plyn, elektřinu, dálkový vodovod a veřejnou kanalizaci. Za stodolou se rozprostírá velká zahrada o velikosti 692 m2, která má samostatný přístup a je dle územního plánu obce Silůvky zařazena do ploch smíšených obytných.

Inženýrské sítě, připojení vody, kanalizace, plynu a elektřiny se nachází v blízkosti dané parcely. Za zahradou je dětské hřiště, které se nachází na konci slepé ulice bez aut, výtečný relax s posezením pro maminky s dětmi.

Před koupí nemovitosti doporučujeme projednat budoucí stavební záměr na této parcele s vedením obce, se stavebním úřadem a odborem územního plánování pro danou obec.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Pokud Vás tato nemovitost nacházející se v pěkném prostředí zaujala, tak Vám doporučujeme její prohlídku.

Rádi Vám poskytneme veškeré bližší informace spojené s rodinným domem přímo v RK nebo při prohlídce. Pomůžeme Vám také zajistit financování. Provize RK je nad rámec kupní ceny.




Prodej stavebního pozemku Silůvky na Eurobydleni.cz


Nahoru