Vybírejte z nabídky 36 655 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Palkovice Zpět na přehled nabídek

Prodej stavebního pozemku o výměře 6291m2 se stavbou s čp. v Palkovicích, kat. Myslík, Palkovice

Prodejce

Makléř: Zlámalová Květa

Telefon: 596 112 ...

E-mail: k.zlamal ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Palkovice (okres Frýdek-Místek)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

580/4802

10.10.2024

6 291 m2

Cena: 7936500 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize,právního servisu spojeného s úschovou kupní ceny 1
Prodejce

Makléř: Zlámalová Květa

Telefon: 596 112 ...

E-mail: k.zlamal ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1682.jpg

Dalphen Development

Novinářská 1113/3, 709 00 Ostrava Mariánské Hory, 70900

www.dalphen.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte investiční nabídku, která dle ÚP umožňuje různorodé využití od výstavby RD (event. dvojdomky), bytové domy atd. za účelem budoucího prodeje a nemovitost je možno rozdělit až na 4 samostatné pozemky pravidelného tvaru?

Exkluzivně nabízím k prodeji velmi atraktivní celek pozemků v obci Palkovice u F-M (k.ú. Myslík) o výměře 6.291 m2, jehož součástí je stavba s č.p. (bývalý hostinec s hospodářskou budovou), jež je určena spíše k demolici než přestavbě. Jedná se o nemovité věci zapsané v KN jako:

  • pozemek p. č. st. 140/1, zastavěná plocha a nádvoří, výměra 263 m2, jehož součástí je stavba, budova s č.p. 147, rodinný dům
  • pozemek p. č. st. 140/2, zastavěná plocha a nádvoří, výměra 730 m2, jehož součástí je stavba, budova bez č.p. a ev., jiná stavba
  • pozemek p. č. 423/4, zahrada, výměra 1279 m2
  • pozemek p. č. 423/5, zahrada, výměra 4019 m2.

Pozemky se nachází v zastavěném území, funkční ploše "SO - Plochy smíšené obytné" a velkorysý rozměr pozemku cca 130 x 62m se zastavitelností 40 (koeficient) skýtá nespočet využití pro investory, obecní záměry i jednotlivce. Dle ÚP je pozemek možno rozdělit až na 4 funkční celky (min. výměra 1500 m2).

Hlavní využití dle ÚP:

  • rodinné domy
  • občanské vybavení veřejné infrastruktury - stavby a zařízení pro vzdělávání a výchovu, sociální služby, péči o rodinu, zdravotní služby, kulturu, veřejnou správu atd.,
  • stavby a zařízení pro obchod, stravování, ubytování, administrativu
  • byty majitelů a správců zařízení

Přípustné využití dle ÚP:

  • bytové domy

Nemovitost se nachází ve velmi žádané části obce Palkovice-Myslík, u hlavní komunikace a za pozemkem se plochy nacházejí již v nezastavitelném území. Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy. Nespornou výhodou je existence veškerých IS:

  • elektřina, plyn (obecní), voda (obecní), kanalizace (obecní)

Obec Palkovice je velmi progresívní obcí evidující cca 3300 obyvatel s plnou občanskou vybaveností a infrastrukturou, novou ZŠ do 9tř., tělocvičnou a sportovními hřišti, MŠ, OÚ, knihovnou, poštou, Policií ČR, KD, lékaři, obchody, restauracemi, sběrným dvorem atd. Tato část obce navazuje a lemuje pohoří Palkovické hůrky a sousedí s obcemi Chlebovice, Metylovice, Rychaltice a Kozlovice (Měrkovice). Poskytuje velmi dobrou dostupnost do Ostravy (25 min. jízdy) a okresního města Frýdku-Místku (do 10 min. jízdy).

Pozemek se prodává pouze jako celek tak jak leží a běží i s budovou a cena není k jednání. V případě dotazů či osobní schůzky mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Těším se na Vás, Váš místní realitní makléř-Květa Zlámalová



Nahoru