Vybírejte z nabídky 36 260 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Verušičky Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinné domy, 220 m2 - Verušičky - Záhoří

Prodejce

Makléř: Pavlína Korunková

Telefon: 777 031 ...

E-mail: pavlinak ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Verušičky (okres Karlovy Vary)

Domy, Rodinné domy

01542

09.09.2024

2

1 012 m2

220 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2200000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Pavlína Korunková

Telefon: 777 031 ...

E-mail: pavlinak ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2842.jpg

Dobrébydlení Trading

Moskevská 1179/20, Karlovy Vary

dobrebydleni.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází na polosamotě, v malé obci Verušičky - Záhoří, vzdálené 3 km od silnice K.Vary-Praha. Dům má zastavěnou plochu 120 m2, v 1. nadzemním podlaží disponuje bytovou jednotkou 2+1, komorou, ve které se nachází kotel na tuhá paliva zajiťující teplo po celém domě, ve 2. nadzemním podlaží jsou k dispozici tři pokoje a koupelna (při rekonstrukci by bylo možné zhotovit samostatnou jednotku 2+1).

V tomto podlaží navazuje půdní prostor nad hospodářským stavením, které je přilehlé k domu. Z tohoto prostoru je možné vybudovat další dva pokoje. Okna jsou původní dřevěná špaletová, střecha je původní z eternitových šablon. Voda je do domu zavedena z kopané studny, na odpadní vodu je na sousedním pozemku jímka. Vodu ohřívá elektrický bojlér, v zimě se využívá kombinovaný bojlér. Oba bojléry jsou umístěny v hospodářském stavení, kde se kdysi chovala drobná hospodářská zvířata.

Pozemek s celkovou výměrou 1.012 m2 je rovinatý, přístup je zajištěn z obecní cesty. Na pozemku se nachází stodola se zastavěnou plochou 160 m2, součástí stodoly je oddělená garáž nyní využívaná jako dílna.

Nemovitosti se v současné době vyklízí, veškeré zařízení, nábytek a osobní věci budou vyveženy. Obec Záhoří poskytuje klidné místo v přírodě, dům je vhodný k trvalému bydlení nebo k výletům na chalupu. Základní občanskou vybavenost zajištuje 9 km vzdálený Bochov, dojezdová vzdálenost do K.Var je 25 minut.



Nahoru