Vybírejte z nabídky 36 173 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > obchodní prostory > Městec Králové Zpět na přehled nabídek

Velice pěkný menší areál k podnikání zahrnující kanceláře, zázemí a sklady, Městec Králové

Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Městec Králové (okres Nymburk)

Klicperova

Komerční, Obchodní prostory

N01247

09.09.2024

osobní

657 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 35000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + DPH a úhrady za spotřebované energie 1
Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1857.webp

GENERA s. r. o.

Husova 1354/49, Liberec

www.genera.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Areál je tvořen administrativní budovou s průjezdem do dvora, skladovou budovou a uzavřeným zpevněným dvorem. Areál byl naposledy užíván jako sídlo topenářské a instalatérské firmy.

Celková výměra pozemků 1.204 m2, z toho plocha zastavěná budovami cca 750 m2.

Administrativní budova: Zděná, nepodsklepená budova tvaru L se sedlovou střechou a využitým podkrovím; výborný technický stav budova po kompletní rekonstrukci; budovou prochází průjezd (s.v. 3,8 m) na uzavřený dvůr, v jehož zadní části se nachází skladová budova. Dispozice přízemí: vstupní hala, školící místnost, kuchyňka, sklad, předsíň, kotelna, WC muži a WC ženy - celková podlahová plocha přízemí činí 101,71 m2. Dispozice podkroví: 2 kanceláře, předsíň, WC a sklad - celková podlahová plocha podkroví činí 126,16 m2.

Skladová budova: Přízemní, zděná, nepodsklepená budova s částečně sedlovou a částečně pultovou střechou; světlá výška 3,7 m; průměrný technický stav. Aktuální dispozice: 13 místností - skladů, elektrorozvodna - celková podlahová plocha skladů činí 428,77 m2. Po úpravě možno využít i jako dílny. V budově ze dvou skladů je provedena příprava pro vlastní sociální zázemí a kancelář.

Zpevněný dvůr: Uvnitř areálu se nachází uzavřený, zpevněný dvůr o celkové ploše cca 460 m2; možnost parkování vozidel a venkovního skladování.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V; voda: obecní řad; kanalizace: obecní řad; zemní plyn: obecní řad; vytápění: administrativní budova ústřední, teplovodní radiátory, kondenzační plynový kotel; skladová budova aktuálně bez vytápění, plyn rozveden po budově.

Podrobnější informace a více fotografií naleznete v prezentaci na internetových stránkách naší společnosti - viz kontakty.



Nahoru