Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 368 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Olomouc

Prodejce

Makléř: Rastislav Šrajer

Telefon: 585 229 ...

E-mail: srajer@s ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

Peškova

Byty, Byt 3+kk

ProdPE5508

10.09.2024

5 (dům má 5 podlaží)

osobní

neuvedeno

88 m2

C - Úsporná

Cena: 7999000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně provize RK a právních služeb. 1
Prodejce

Makléř: Rastislav Šrajer

Telefon: 585 229 ...

E-mail: srajer@s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5120.jpg

STAFOS - REAL, s.r.o.

Tovární 915/40, 772 00 Olomouc

www.stafosreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme Vám jedinečnou příležitost ke koupi úchvatného moderního bytu, který se pyšní klidnou polohou v malebné části města Olomouce, konkrétně na ulici Peškova v lokalitě Olomouc - Povel. Tento cihlový dům, který byl zkolaudován v roce 2010, nabízí moderní výtah a bezbariérový přístup s rampou vedoucí k chodníku. K dispozici je také praktická kolárna - kočárkárna.

Tento atraktivní byt o dispozici 3+kk a velikosti 88 m2, doplněný o lodžii o rozloze 11,27 m2, je orientován na východ a nachází se v posledním, pátém nadzemním podlaží s výhledem na ulici Peškova. Interiér bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii, dětský pokoj, ložnici, předsíň, velkorysou šatnu s bohatým úložným prostorem, koupelnu s bezbariérovým sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Kromě stylového interiéru v jemných světlých tónech se byt pyšní nadstandardním vybavením, jako je klimatizace v obývacím pokoji a solárně poháněné předokenní rolety v obýváku i ložnici.

V blízkosti se nachází základní a mateřská škola, domov seniorů, restaurace a zastávky autobusu i tramvaje. Další z mnoha výhod tohoto bytu, kromě kvalitní konstrukce a atraktivní lokality, jsou nízké náklady na bydlení díky dálkovému vytápění a ohřevu TUV. Náklady činí 3.409,- Kč včetně fondu oprav, dále záloha na elektrickou energii ve výši 1.250,- Kč.

S prodejem bytu je spojena také nabídka zděného sklepa a možnost převzetí dlouhodobého nájmu vnitřního parkovacího stání. Po zhlédnutí virtuální prohlídky Vás srdečně zveme na osobní návštěvu, kterou si můžete domluvit s naším makléřem.



Nahoru