Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Prachatice Zpět na přehled nabídek

Prodej investičního bytového domu Zámeček, 9 bytových jednotek- Prachatice

Prodejce

Makléř: Medková Jana

Telefon: 776 587 ...

E-mail: medkova@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Prachatice (okres Prachatice)

Zlatá stezka

Domy, Rodinné domy

05794

16.09.2024

3

467 m2

244 m2

D - Méně úsporná

Cena: 27000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Medková Jana

Telefon: 776 587 ...

E-mail: medkova@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2048.webp

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Pražská 1247/24, 370 04 České Budějovice

www.rkstejskal.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji jedinečnou investiční nemovitost. Projekt nese název Zámeček a je kompletně zrevitalizován. Jeho zastavěná plocha činí 244 m2 s pozemkem o celkové ploše 467 m2. Nemovitost se nachází v blízkosti centra města Prachatice a zároveň je umístěna v klidné části města. Rekonstrukce domu - nová střecha, klempířské prvky, rozvody vody, kanalizace, topení, elektřina, nová dřevěná okna, podlahy.

V bytovém domě se nachází 9 bytových jednotek 2+kk od 54 do 70 m2, které jsou připraveny k další investici, prodeji samostatných bytů či pronájmu. V Prachaticích je vysoká poptávka po nájemních bytech, kterých je na trhu málo, proto tuto cestu vnímáme jako velmi perspektivní. Každá bytová jednotka má vlastní měřící zařízení na vodu, teplo a elektřinu. Byty jsou osazeny vchodovými a interiérovými dveřmi, jsou zde položeny plovoucí podlahy a keramická dlažba.

Koupelny se sprchovými kouty, umyvadly a WC. Všechny byty mají velmi prakticky řešené dispozice a je zde dostatek světla. Ve sklepních prostorách jsou vybudovány sklepy k bytovým jednotkám a společné prostory (plynová kotelna, kolárna, domovní sklep a technická místnost). V okolí nemovitosti je komplexní občanská vybavenost.

K prodeji je obchodní podíl společnosti. Rádi Vám pomůžeme připravit možnosti financování nemovitosti s našimi finančními specialisty. Kontaktujte makléře pro podání veškeré potřebné dokumentace. Budeme se na Vás moc těšit na prohlídce!



Nahoru