Vybírejte z nabídky 36 559 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dolní Kounice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu (257 m2), ul. Jiráskova, Dolní Kounice

Prodejce

Makléř: Raus David

Telefon: 777 593 ...

E-mail: raus@dav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dolní Kounice (okres Brno-venkov)

Jiráskova

Domy, Rodinné domy

00234

19.09.2024

325 m2

256 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11800000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize RK 1
Prodejce

Makléř: Raus David

Telefon: 777 593 ...

E-mail: raus@dav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9857.webp

David Raus realitní služby

Jiříkovského 260/20, 602 00 Brno

www.davidraus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Klášter Rosa Coeli, lesy, ovocné sady, vinice, v malebném údolí řeky Jihlavy, ve městě Dolní Kounice, nabízím k prodeji vícepodlažní, rodinný dům s jedinečnou atmosférou. Dům se nachází na ulici Jiráskova, avšak přístupný je i ze zahrady za domem, z ulice Smetanova, přes uzamykatelnou bránu, vytvořenou rukama uměleckého kováře. Nabízená nemovitost leží na pozemku o výměře 325 m2, se zastavěnou plochou 118 m2. Podlahová plocha rodinného domu činí 257 m2. K rodinnému domu je možné užívat nedalekou zahradu.

Vítejte v domě, kde ruku v ruce se snoubí řemeslná tradice a moderní inovace.

Popis dispozice rodinného domu:

Suterén: Po místní komunikaci z ulice Jiráskova, přes garážová vrata vstupujeme do suterénu (81 m2), ocitáme se v prostorách garáže (28,40 m2). Pohodlně zde zaparkujete automobil, jízdní kola i motorku. Chytře využité je místo po obou stranách garáže: napravo domácí dílna, nalevo skříně pro uskladnění věcí včetně elektrického a plynového kotle. Primárně je dům vytápěn plynem, je však na Vás jaké vytápění zvolíte. Místa je tu dost i pro teplovodní čerpadlo. Z garáže se přemísťujeme do další místnosti v suterénu tzv. černé kuchyně. Místo otevřeného ohniště zde naleznete plně funkční kachlová kamna. Přesouváme se dále na chodbu, ze které postupně vejdeme do vinného sklepa. Vinný sklep je dlouhý 16,5 m a jeho nejširší část má 2,75 m. Součástí suterénu je komora a WC.

1.NP: Po schodech ze suterénu vstupujeme na chodbu a dále pak nalevo do obývacího pokoje (30,40 m2) propojený s kuchyňským koutem (8,50 m2). Jedinečnou atmosféru interiéru dodávají krbová kamna obložené mramorem se šamotovou vložkou, po levé straně při vstupu do pokoje. Vracíme se zpět na chodbu, ze které postupně navštívíme dva samostatné pokoje (20,50 m2, 11 m2), koupelnu s WC (3,88 m2) a zádveří (4,20 m2) se vstupem na zahradu. Poslední naše kroky míří na schodiště vedoucí do druhé obytné části domu - 2NP.

2.NP: Druhé nadzemní podlaží o podlahové ploše 87,30 m2 po instalaci kuchyňské linky lze nazvat jako "samostatnou bytovou jednotku". Z prostorné chodby se vstupem do lodžie (8,60 m2) vedou dveře do dvou obytných místností, koupelny se sprchovým koutem, na samostatné WC a místnosti se vstupem na půdu. V této místnosti majitelé plánovali instalovat kuchyňskou linku, přichystány jsou již rozvody.

Rodinný dům je velmi prostorný a vzdušný, nabízí komfortní bydlení i pro více člennou rodinu. Povrchy podlah tvoří laminátové podlahy, PVC podlahy, a keramická dlažba.

Základní informace:

Lokalita: ul. Jiráskova 316/46, Dolní Kounice
Zděný, vícepodlažní rodinný dům s balkonem a zahradou.
Celková plocha pozemku: 325 m2
Podlahová plocha bez lodžie: 257 m2, lodžie (8,6 m2)
Topení: plynový kotel / elektrokotel
Zdroj vody: vlastní studna a veřejný vodovod
Okna: dřevěná, ruční výroba, speciální italský nátěr
Interiérové dveře: masiv, ruční výroba, speciální italský nátěr
Povrchy podlah: laminátové podlahy, PVC a keramická dlažba.

Pro více informací kontaktujte makléře.



Nahoru