Vybírejte z nabídky 36 260 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Šumperk Zpět na přehled nabídek

Prodej luxusního bytu 3+1 s lodžií a dechberoucím výhledem, Šumperk

Prodejce

Makléř: Kunstová Renata

Telefon: 226 259 ...

E-mail: 4plus@ce ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Šumperk (okres Šumperk)

Čsl. armády

Byty, Byt 3+1

911644

16.09.2024

5 (dům má 8 podlaží)

osobní

70 m2

75 m2

C - Úsporná

Cena: 4280000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kunstová Renata

Telefon: 226 259 ...

E-mail: 4plus@ce ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10108.webp

CENTURY 21 4Plus

Gorkého 754/3, 568 02 Svitavy

www.century21.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji prostoný a světlý byt 3+1 o celkové užitné ploše 75 m2, situovaný na prestižní adrese Čsl. armády v Šumperku, v osobním vlastnictví. Tento byt se nachází ve 5. patře panelového domu s celkem 7 patry, vybaveného moderním výtahem a nachází se v energicky úsporné třídě C s roční spotřebou energie 484 kWh/m2.

Obývací prostor je velmi dobře řešen s dostatkem přirozeného světla a panoramatickým výhledem na okolí, což dodává bytu jedinečný charakter. Celková obytná plocha činí 70 m2 a byt disponuje i sklepem o ploše 3 m2 a zasklenou lodžií rovněž o ploše 3 m2, která poskytuje příjemný prostor pro relaxaci.

Byt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, díky čemuž nabízí vysoký standard a moderní vzhled. Je kompletně vybavený, což novému majiteli umožní ihned se nastěhovat bez nutnosti dalších investic do vybavení.

Pokud jde o lokalitu, Šumperk je známý svým klidným prostředím s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. V docházkové vzdálenosti se nachází školy, školky, zdravotnická zařízení, obchody a služby, které zaručují vysoký standard života. Dopravní dostupnost je rovněž výborná díky blízkým autobusovým a vlakovým spojením.

Cena tohoto bytu je stanovena na 4 280 000 Kč, což zahrnuje veškeré provozní náklady a služby. Tato nemovitost, nacházející se v oblasti s vysokým investičním potenciálem, je ihned volná k nastěhování. Kupující má také možnost financování prostřednictvím hypotéky, jejíž možnost je již předem ověřená.

Pro další informace nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte a ráda vám poskytnu veškeré potřebné informace a pomůže vám s kroky spojenými s nákupem této výjimečné nemovitosti. Těším se na vaši návštěvu a doufám, že si zamilujete svůj nový domov v Šumperku.



Nahoru