Vybírejte z nabídky 36 604 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > vily > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem rodinného domu 5+1/G, U Pohádky, Praha 6 - Nebušice

pronájem

Praha (okres Praha 6)

U Pohádky

Domy, Vily

N139049

10.09.2024

2

osobní

1 042 m2

252 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 58000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky za služby 2.000,-Kč a el.energie cca 8.000,-Kč bude převedena na nájemce 1
Prodejce

Makléř: Martin Hinšt

Telefon: 602 789 ...

E-mail: martin@h ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9606.jpg

KINYK Trust s.r.o

Na Rejdišti 420, 250 64 Měšice

www.hinst.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý rodinný dům v prestižní lokalitě Prahy-Nebušice, ulice U Pohádky o dispozici 5+1/G. Tento samostatně stojící cihlový dům se dvěma podlažími je připraven k okamžitému nastěhování a nabízí klidné a komfortní bydlení v příjemném prostředí.

Dům je ve velmi dobrém stavu a jeho cihlová konstrukce zajišťuje dlouhou životnost. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj, pokoj (pracovnu), samostatné WC, jídelnu a plně vybavenou kuchyň včetně spotřebičů. Z přízemí je také přístup na terasu, která poskytuje úžasný výhled do zeleně zahrady. V patře se nacházejí tři ložnice, z nichž jedna má balkon a šatnu, technická místnost, samostatné WC a moderní koupelna. Suterén nabízí další samostatné WC, dílnu, místnost s krbem, dva menší sklepy a garáž.

Na zahradě je k dispozici zahradní domek s praktickým vybavením jako sekačka a zahradní nářadí. Boční branka umožňuje parkování přímo na pozemku. Před domem jsou také parkovací místa na obecní komunikaci. Dům je vybaven internetovým připojením a napojen na všechny hlavní inženýrské sítě včetně vodovodu, kanalizace a elektřiny. Vytápění je zajištěno lokálním elektrickým systémem.

Nemovitost se nachází v klidné části obce s asfaltovou přístupovou komunikací, což zajišťuje pohodlnou dopravní dostupnost do centra Prahy. Městská hromadná doprava i silniční spojení jsou výborné, což usnadňuje každodenní dojíždění.

Majitel požaduje nájemné ve výši 58.000,-Kč + poplatky za služby 2.000,-Kč + el.energie cca 8.000,-Kč bude převedena na nájemce. Dále majitel požaduje vratnou kauci 70.000,-Kč a provize RK činí 58.000,-Kč + DPH.

Tento dům představuje ideální místo pro rodinné bydlení s dostatkem prostoru a komfortu. Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku a objevte kouzlo tohoto výjimečného domu.



Nahoru