Vybírejte z nabídky 36 173 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Tlučná Zpět na přehled nabídek

Prodej, domy/rodinný, 161 m2, Línská, Tlučná, Plzeň-sever [ID 64239]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Tlučná (okres Plzeň-sever)

Línská

Domy, Rodinné domy

64239

10.09.2024

osobní

neuvedeno

161 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 11170000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nový unikátní projekt Obytná zóna Línská bude realizován v jižní části obce Tlučná v Línské ulici. Zde bude vybudována zcela nová lokalita včetně přístupových cest, kde bude k dispozici celkem 11 rodinných domů. Svým architektonickým řešením a luxusní lokalitou je projekt atraktivní především pro rodiny s dětmi či pro lidi, kteří ocení klidné prostředí a soukromí.

V obytné zóně jsou navrženy dva typy domu, které se však liší pouze zrcadlově převrácenou vnitřní dispozicí. Hlavní obytné místnosti jednotlivých domů i plochy zahrad jsou orientovány na osluněné strany západ, jih a východ. Vstup do domu je navržen z boku jeho delší strany a ústí do malé haly.

Z ní je přístup do hlavní obytné místnosti domu obývacího pokoje s kuchyňským koutem a stolováním a také schodištěm do podkroví. Opačná strana přízemí je využita pro případnou pracovnu, technickou místnost. Samostatným vstupem ze zahrady je přístupná menší hobby místnost pro kola nebo zahradní nářadí, umístěná ve zbytku dispozice přízemí. V každém domě je na vlastním pozemku prostor pro parkování dvou vozidel. Standardem všech domů je podlahové vytápění, výkonné fotovoltaické panely, akumulační nádrž na dešťovou vodu a chytrá domácnost. Domy budou vytápěny pomocí tepelných čerpadel.

Obec Tlučná je ideální lokalitou poskytující zázemí pro klidný život ve vesnickém prostředí, které ovšem disponuje kompletní občanskou vybaveností. V obci se nachází lékárna, obecní knihovna, dům s pečovatelskou službou, pošta či nově vybudovaný lékařský dům s lékaři pro dospělé, děti a dorost. Co se vzdělávacích institucí týče, místním slouží moderní Základní škola s mateřskou školou Tlučná.

V případě dotazů k projektu nebo zájmu o schůzku nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi pomůžeme.




Prodej rodinného domu Tlučná na Eurobydleni.cz


Nahoru