Vybírejte z nabídky 36 412 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Mladá Vožice Zpět na přehled nabídek

Prodej, domy/rodinný, 100 m2, Husovo náměstí 287, 39143 Mladá Vožice, Tábor [ID 63938]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Mladá Vožice (okres Tábor)

Husovo náměstí

Domy, Rodinné domy

63938

10.09.2024

osobní

neuvedeno

100 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji menší a útulný jednopodlažní rodinný dům o dispozici 3+kk v blízkosti centra Mladé Vožice. Tento dům je ideální pro tříčlennou rodinu nebo mladý pár, který ocení výhody uzavřeného dvora se skleníkem, záhonky a menší stodolu s dílnou. Stodola je ideální pro parkování osobního automobilu, uskladnění dřeva nebo jako sklad zahradního náčiní.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí. V obývacím prostoru jsou krásná kachlová kamna s výměníkem, která vám vytvoří pohodlí a teplo domova v každém ročním období. Vytápění domu vám zajistí také elektrický kotel. Obývací pokoj navazuje na moderní kuchyň, což vytváří příjemný a útulný prostor pro společné chvíle. Kromě toho v domě najdete dva pokoje, technickou místnost, spíž a koupelnu, která je momentálně ve fázi rekonstrukce. Dům se prodává bez vybavení.

Pro milovníky venkovního posezení je k dispozici zastřešená terasa, kde si můžete užívat klidné letní večery. A pokud máte potřebu většího obytného prostoru, nabízí se možnost využití prostorného podkroví nad obytnou částí pro vytvoření dalších místností. Instalace jsou do podkroví již přivedeny.

Mladá Vožice je město v Jihočeském kraji. Nachází se 20 km od Tábora. Pro váš bezstarostný a pohodlný život disponuje Mladá Vožice veškerou občanskou vybaveností (základní, mateřská škola, knihovna, koupaliště, obchod, lékař, autobusové nádraží).

Neváhejte a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti, která vám poskytne klidné bydlení se všemi výhodami města a zároveň v srdci přírody.



Nahoru