Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Hostouň Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 2+1, Hostouň

Prodejce

Makléř: Tereza Zelenková

Telefon: 775 577 ...

E-mail: zelenkov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hostouň (okres Kladno)

Domy, Rodinné domy

J10256

10.09.2024

2

osobní

770 m2

74 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5790000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Tereza Zelenková

Telefon: 775 577 ...

E-mail: zelenkov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2300.jpg

JUSTO Česká republika

Kodaňská 1441/46, 101 00 Praha 10

www.justo.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pracujete v Praze, ale toužíte po klidném bydlení na vesnici? Mám pro vás ideální nabídku!

V zastoupení majitele mi dovolte představit rodinný dům v malebné obci Hostouň u Prahy, okres Kladno. Tento útulný dům s dispozicí 2+1 nabízí užitnou plochu cca 74 m2, která zahrnuje dvě prostorné místnosti, v nichž najdete krásné dřevěné parkety, kuchyni a jídelnu orientované na jižní stranu, koupelnu, samostatné WC, prostornou vstupní halu a spižírnu. Plastová okna zajistí tepelnou úsporu a světlost místností. Součástí domu je také prostorná půda, která nabízí další možnosti využití.

Topení je řešeno moderním plynovým kotlem a odpad je sveden do obecní kanalizace.

K domu náleží pozemek o velikosti cca 770 m2, který vznikne po dokončení rozdělení zahrady. V souvislosti s tím právě probíhá příprava projektu na vjezd a připojení k vodovodní síti. Dům se nachází v klidné slepé ulici, takže o klid a soukromí nebude nouze. Přední strana domu je orientována na jih, což znamená, že dům bude vždy krásně prosluněn. Před domem je dostatek prostoru, který lze využít pro parkování vozidel, což zajišťuje komfort nejen při nošení nákupu.

Kromě hlavní budovy zde najdete několik menších staveb, jež nabízejí dostatek úložného prostoru, dále pergolu s posezením, udírnu a rovinatou zahradu se zapuštěným bazénem, ideální místo pro relaxaci v letních měsících.

Obec Hostouň se nachází jen několik minut jízdy od dálnice D6, což zajišťuje skvělou dostupnost do Prahy auto jste v hlavním městě za přibližně 10 minut. Hostouň nabízí skvělou občanskou vybavenost, jako je základní škola, Montessori mateřská škola, zdravotní středisko, kadeřnictví, pošta a obchody s potravinami. Pro větší nákupy a další služby je nedaleko i město Kladno. Hostouň je také obklopena krásnou přírodou, což z ní činí skvělé místo pro milovníky klidu a outdoorových aktivit.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Po zaslání poptávky obdržíte automatický e-mail s dalšími podrobnostmi a do dvou dnů vás budu kontaktovat.

Těším se na vás v Hostouni!




Prodej rodinného domu Hostouň na Eurobydleni.cz


Nahoru