Vybírejte z nabídky 36 217 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Višňová

Prodejce

Makléř: Ing. Dana Hunčovská

Telefon: 607 990 ...

E-mail: huncovsk ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Na Vyhlídce

Domy, Rodinné domy

2024036

18.09.2024

1

1 050 m2

129 m2

C - Úsporná

Cena: 10999900 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Dana Hunčovská

Telefon: 607 990 ...

E-mail: huncovsk ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2567.jpg

Econ real

Lužná 591, 16000 Praha

econreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Místo kdysi proslavené známým seriálem Chalupáři. Místo s přírodou, ale s dosahem k městským možnostem. Místo s úchvatným výhledem. Místo plné slunce i vzduchu a 1050 m2 pozemku. To je rodinný dům ve Višňové, okres Příbram.

Společnost ECON REAL Vám předkládá jedinečnou nabídku koupě novostavby nízkoenergetického rodinného domu typu bungalov, o dispozici 5kk, čisté podlahové ploše 129 m2 + terasa, se zahradou. Dům byl kolaudován v roce 2022 a je velmi kvalitně postaven.

Základní zdivo tvoří cihla HELUZ, topení a ohřev zajišťuje nízkoenergetické tepelné čerpadlo napojené na podlahové vytápění. Topný systém domu je dále doplněn o integrovanou krbovou vložku, která dotváří příjemnou atmosféru domu i v sychravých dnech. Pro maximální pohodlí a komfort dům disponuje vzdušným obývacím pokojem prakticky napojeným na prostorný kuchyňský kout vybavený kuchyňskou linkou na míru s kvalitními spotřebiči a k němuž přísluší kompaktní spíž, dále technickou komorou, kde se nachází jak ovládací jednotka TČ, tak přípojka na pračku a sušičku, rodinnou koupelnou s dvoj umyvadlem, vanou, sprchou a toaletou a čtyřmi ložnicemi (nebo 3 ložnicemi a pracovnou dle libosti).

Druhá, samostatná toaleta je samozřejmostí a každý nový vlastník jistě ocení pochozí půdní prostor, který umožňuje uložení mnoha předmětů např. sezónní potřeby. Dům je plně zateplen 200mm kontaktním zateplovacím systémem, střecha je Bramac, okna i dveře plastová, trojskla, opatřena vnitřními roletami a s přípravou na elektrické venkovní rolety. Ze sítí je napojen na veřejný vodovod, elektro a tlakovou kanalizaci.

Parkování je možné jak na zpevněných plochách na pozemku, nebo na vedlejší komunikaci. A co je vlastně Višňová? Pomalu se rozrůstající klidná obec v několika minutovém dosahu od dálnice Praha-Příbram. V obci je škola, školka, pošta, obchod, hospoda, lékař i skautský oddíl.

Dostupnost do Prahy je do 45 minut a do 10 minut jste v Příbrami či v Dobříši. Tento dům zkrátka nabízí vše - místo pro rodinu, pro zábavu, na lásku, na sport i třeba na zahradničení. Překročte most k lepšímu životu, kde můžete žít v souladu s přírodou, aniž byste se museli vzdát výhod městské civilizace. Je čas opustit staré zvyky a otevřít dveře novému životnímu stylu ve Višňové. Kontaktujte nás a zjistěte, jak může tento domov změnit váš život k lepšímu.



Nahoru