Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Brno Zpět na přehled nabídek

Pronájem rodinného domu 5+1, Brno - Bystrc, ul. K Jelenici, garáž, zahrada, v blízkosti přehrady

Prodejce

Makléř: Hofírek Tomáš

Telefon: 777 358 ...

E-mail: tomas@br ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Brno (okres Brno-město)

K Jelenici

Domy, Rodinné domy

04389

18.09.2024

3

350 m2

206 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 49000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 9.700,- Kč zálohy na služby + depozit + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Hofírek Tomáš

Telefon: 777 358 ...

E-mail: tomas@br ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9753.jpg

BRAVIS reality

Vídeňská 6, Brno

www.bravis.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu rodinný dům o dispozici 5+1. Dům o celkové ploše 220 m2 se zahrádkou se nachází v těsné blízkosti Brněnské přehrady na ulici K Jelenici v Bystrci.

Moderní novostavba splňuje všechny podmínky komfortního bydlení. Přízemí domu poskytuje technické zázemí s kotelnou a prádelnou, kde je umístěna pračka se sušičkou Miele. Dále je v přízemí garáž pro dvě rodinná auta, další dvě parkovací stání jsou před domem. Vestavěné úložné prostory jsou umístěny v zádveří.

Do prvního patra se ze vstupní haly dostanete po točitém schodišti. V tomto patře najdete kuchyň s na míru vyrobenu kuchyňskou linkou s ostrůvkem, kde je dvojitý dřez, a s veškerými vestavěnými spotřebiči značky Siemens - lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, myčka nádobí, indukční varná deska, odsavač par. Kuchyňská deska je z kamene Technistone. Z kuchyně vedou francouzská okna na balkon, odkud je krásný výhled směrem k přehradě.

Prostorný obývací pokoj je vybavený obývací stěnou s LED osvícením a je přes francouzská okna propojený se zahrádkou s orientací na jih. Dále je v prvním patře koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem se šuplíky, otopným žebříkem a toaletou.

Ve druhém patře se nachází čtyři samostatné pokoje. Dva jsou orientované na sever, dva na jih. Jedna z ložnic je vybavena dvojlůžkem s nočními stolky, další z ložnic má vestavěnou šatní skříň. Zbytek pokojů je možno vybavit vlastním nábytkem. Koupelna v tomto patře je vybavená vanou, dvojumyvadlem se skříňkou, zrcadlovou skříňkou, otopným žebříkem a toaletou.

V celém domě je podlahové vytápění, teplotu lze ovládat v každé místnosti samostatně. Všechny okna mají venkovní žaluzie na dálkové ovládání. Veškeré použité materiály jsou vysoké kvality, koupelny jsou obloženy dlažbou s dekorem mramoru. Designová svítidla XAL, Wever & Ducré. Zahrádka s automatickým zavlažovacím systémem osázená rostlinami podle návrhu zahradního architekta. Čistý moderní design uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Po domluvě možno užívat i zabezpečovací systém.

Dům je součástí nového bytového projektu Panorama, který vyrostl uprostřed krásné přírody. Nabízí příjemné a klidné bydlení s velmi dobrou dostupností rušného centra, zastávka MHD 5 min. chůze. Výborná občanská vybavenost v místě, obchodní centrum, pošta, lékárna, škola, školka, gymnázium.

Nabízíme zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu naší úklidovou firmou. Prohlídky jsou možné po domluvě s uvedeným makléřem.



Nahoru