Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Brtnice Zpět na přehled nabídek

Prodej spoluvlastnického podílu rodinného domu se zahrádkou a stodolou v obci Dolní Smrčné, Brtnice.

Prodejce

Makléř: Marcela Brancuzská

Telefon: 775 891 ...

E-mail: brancuzs ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Brtnice (okres Jihlava)

Domy, Rodinné domy

715

12.09.2024

2

osobní

169 m2

70 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1350000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: podíl 1/2 nemovitosti 1
Prodejce

Makléř: Marcela Brancuzská

Telefon: 775 891 ...

E-mail: brancuzs ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6954.jpg

LK REAL s.r.o.

Žižkova 104, 58601 Jihlava

www.lk-real.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na dvoupodlažním nepodsklepeném RD se zahrádkou a stodolou v centru obce Dolní Smrčné. Dům je stavebně uzpůsoben pro nezávislé bydlení dvou rodin. Předmětem prodeje je celé přízemí domu se samostatným vchodem o velikosti 2+1, přístupné přes malou verandu, dále stodola s půdním prostorem, na kterou navazuje vedlejší stavba využívaná jako prádelna, oplocená předzahrádka, dvorek a část zahrady za stodolou. K využití je také polovina půdního prostoru na domě.

Celková výměra je 169 m2, z toho zastavěná plocha domu je 75 m2.

Přízemí domu prošlo postupně rekonstrukcemi. V roce 2014 byla okna vyměněna za plastová včetně dveří z verandy do kuchyně. V roce 2016 byla vybudována nová koupelna v ložnici, její součástí je sprchový kout, WC a umyvadlo. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2024, byla položena nová plovoucí podlaha v ložnici. V obývacím pokoji jsou položené parkety, v kuchyni PVC, v koupelně a na verandě dlažba.

Přízemí domu má samostatný plynoměr a elektroměr. Vytápění a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. Dům je napojen na obecní vodovod. Odpadní vody jsou svedeny do jímky.

Ve vedlejší stavbě, v současné době využíváno jako prádelna, je vana, WC, el. bojler na ohřev vody a plynová kamna WAW na vytápění místnosti.

Nemovitost je vhodná pro trvalé bydlení nebo k rekreaci. Je připravena pro nové majitele k možnému nastěhování ihned. PENB zatím nebyl majiteli dodán, proto uvádíme "G". Obec Dolní Smrčné se nachází 7 km od města Brtnice, 20 km od krajského města Jihlavy. Spojení zajišťuje buď autobusová doprava nebo vlak, jehož zastávka je nedaleko od domu.

V případě zájmu o tuto nemovitost kontaktujte makléře na termín prohlídky.



Nahoru